Selamlar,
Ortadan birden kaybolmak zorunda kalınca arkadan baya bir senaryo oluşmuş
Kusura bakmayın herhangi bir mecradan haber de veremedik. Malum konularla ilgili fiziki takip durumunu fark edince sessiz sedasız ortadan kaybolmamız gerekti. Baskın yok, ürünleri ya da reçeteleri de satmadık
Zaten çoğunuz biliyorsunuzdur biz bu işi ticari bir geçim kaynağı olarak değil daha çok keyfi yapıyorduk. Ana ekibin içerisinde yer alan kimsenin asıl işi elektronik sigara değil. Son zamanlarda da keyiften çok yasal stres yaşadığımız için sanırım uzun bir süre dönmeyiz. Kendi adıma konuşayım, o gün gelene kadar evyapla haşır neşir olan bir buharcılar olarak kalacağım
Dip Not : Telefonuma ulaşan bir kaç arkadaş olmuştu. Aralarından biri telefonun dinlenme ihtimali yüksek olduğu için her ne kadar "Yanlış numara" desem de "Abi sen Arion değil misin? Raven almak istiyorum başka likit içemiyorum" diyerek bana ufak çaplı kalp krizi yaşattı. Sağ olsun hanıma dönüp "Yarın ya da yarından sonra sabahın 6'sında 7'sinde kapı çalarsa telaş yapma ben açarım" dedirtti
Eğer ki buradansa kusura bakmasın "Kardeşim anlamıyorum ne dediğini yanlış numara" diyerek yüzüne kapattım. Hiç bir tedarikçi ile hele ki aynı ildeyseniz asla telefondan görüşmeyin arkadaşlar. O sırada tedarikçi dinleniyor olabilir. Sırf o konuşma içerisinde olduğunuz için size de uğrarlar, boş yere stres yaşarsınız