• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Pxylab (arion)'a Ulaşabilmeme Yardım Edebilecek Var Mı?

Üstat yanlış hatırlamıyorsam 2021 kasım ayında baskın yemişlerdi, pxylap yemişti baskını, 2022 de baskın olayları olmadı ama tedarik sıkıntıları başlamıştı yapılan açıklama'da öyleydi diye hatırlıyorum
sanırım kendileri kasım çekilişi vs yaptı ürünleri de yollamıştı kasımda baskın olmamıştır ama potion likite olmuş olabilir...
baskın bu işte er geç yaşanacak bişey ama yola devam edemeyecek kadar darbe aldılarsa bilemem
firma olarak severdim kendilerini, diğer forumda en çok bilgilendirmeyi de onlar yapardı nikotin vb. konuları vardı, güvendiğim bir firmaydı, kullanıcılar için kötü oldu, en azından işe geri dönmeyeceklerse coffe cream cigar gibi reçeteleri paylaşsalar keşke????

bu arada yazmayı unuttum.
en son bana ulaşan bilgi "baskından sonra ellerinde kalanları verip işi kapattıkları" oldu.
umarım ürünleri devralanlar devam ettirir.
üstat reçeteleri satmışlarsa bile hiçbir yerde arion reçeteli likit/aroma satıldığını görmedim, piyasaya küsmeselerdi keşke, üye olarak devam etselerdi...

Selamlar,

Ortadan birden kaybolmak zorunda kalınca arkadan baya bir senaryo oluşmuş :) Kusura bakmayın herhangi bir mecradan haber de veremedik. Malum konularla ilgili fiziki takip durumunu fark edince sessiz sedasız ortadan kaybolmamız gerekti. Baskın yok, ürünleri ya da reçeteleri de satmadık :) Zaten çoğunuz biliyorsunuzdur biz bu işi ticari bir geçim kaynağı olarak değil daha çok keyfi yapıyorduk. Ana ekibin içerisinde yer alan kimsenin asıl işi elektronik sigara değil. Son zamanlarda da keyiften çok yasal stres yaşadığımız için sanırım uzun bir süre dönmeyiz. Kendi adıma konuşayım, o gün gelene kadar evyapla haşır neşir olan bir buharcılar olarak kalacağım :)

Dip Not : Telefonuma ulaşan bir kaç arkadaş olmuştu. Aralarından biri telefonun dinlenme ihtimali yüksek olduğu için her ne kadar "Yanlış numara" desem de "Abi sen Arion değil misin? Raven almak istiyorum başka likit içemiyorum" diyerek bana ufak çaplı kalp krizi yaşattı. Sağ olsun hanıma dönüp "Yarın ya da yarından sonra sabahın 6'sında 7'sinde kapı çalarsa telaş yapma ben açarım" dedirtti :) Eğer ki buradansa kusura bakmasın "Kardeşim anlamıyorum ne dediğini yanlış numara" diyerek yüzüne kapattım. Hiç bir tedarikçi ile hele ki aynı ildeyseniz asla telefondan görüşmeyin arkadaşlar. O sırada tedarikçi dinleniyor olabilir. Sırf o konuşma içerisinde olduğunuz için size de uğrarlar, boş yere stres yaşarsınız :)

Selamlar,

Ortadan birden kaybolmak zorunda kalınca arkadan baya bir senaryo oluşmuş :) Kusura bakmayın herhangi bir mecradan haber de veremedik. Malum konularla ilgili fiziki takip durumunu fark edince sessiz sedasız ortadan kaybolmamız gerekti. Baskın yok, ürünleri ya da reçeteleri de satmadık :) Zaten çoğunuz biliyorsunuzdur biz bu işi ticari bir geçim kaynağı olarak değil daha çok keyfi yapıyorduk. Ana ekibin içerisinde yer alan kimsenin asıl işi elektronik sigara değil. Son zamanlarda da keyiften çok yasal stres yaşadığımız için sanırım uzun bir süre dönmeyiz. Kendi adıma konuşayım, o gün gelene kadar evyapla haşır neşir olan bir buharcılar olarak kalacağım :)

Dip Not : Telefonuma ulaşan bir kaç arkadaş olmuştu. Aralarından biri telefonun dinlenme ihtimali yüksek olduğu için her ne kadar "Yanlış numara" desem de "Abi sen Arion değil misin? Raven almak istiyorum başka likit içemiyorum" diyerek bana ufak çaplı kalp krizi yaşattı. Sağ olsun hanıma dönüp "Yarın ya da yarından sonra sabahın 6'sında 7'sinde kapı çalarsa telaş yapma ben açarım" dedirtti :) Eğer ki buradansa kusura bakmasın "Kardeşim anlamıyorum ne dediğini yanlış numara" diyerek yüzüne kapattım. Hiç bir tedarikçi ile hele ki aynı ildeyseniz asla telefondan görüşmeyin arkadaşlar. O sırada tedarikçi dinleniyor olabilir. Sırf o konuşma içerisinde olduğunuz için size de uğrarlar, boş yere stres yaşarsınız :)
Çok çok geçmiş olsun.
Gerçekler ortaya konulmadıkça kötü söylentilerin çoğalması gayet normal. Geçte olsa bu açıklama çok güzel oldu kanaatimce.
Böyle bir durumdan (şimdilik bile olsa) kayıpsız geçtiğinizi bilmek bile rahatlatacak sevenlerinizi.
Umarım önümüzdeki zaman sizler ver bizler için çok daha iyiye gider ve her şey çok güzel olur.
Yukarıda da dediğim gibi seveniniz çok.
En kısa zamanda tekrar faaliyete geçmenizi ve o güzel aroma mixlerinize kavuşmayı bekliyoruz. KİB

Geri