• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit Puro Aroması Tavsiye?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hknjns
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hknjns

Community
Deneme yanılmaktan gına geldi puro aroması tavsiyesi için yardım istiyom.Help????????????????????????????????

Oyla 0
French Pipe + Black Mile+ %2 50/50 deneme amaçlı 10 ml yap ilk etapta
her iki aromanın % oranları kaç olacak abi? %2 demişsin ama toplam aroma oranı mı %2? 50/50 derken vg-pg oranı mı yoksa her iki aroma yarı yarıya anlamında mı? Üffff kafam acayip karıştı yaw :rolleyes:
;)
@Cemetery hocamın izniyle lafa karışayım ????, iki aromayı da ayrı ayrı demleyin ( ki ikisi de favorilerim arasındadır :)) Demlendikten sonra ayrı ayrı deneyip, damak tadınıza uygun olacağını tahmin ettiğiniz oranda karışım yapabilirsiniz :)

FA Soho %5 oran.
IOI Vg(%70) Basf Pg(%30) Siegfried Nikotin(15mg) Nbase ile 1 ay demleme sonucunda güzel bir likit ortaya çıkıyor.
Mtl kullanım için.

IMG-20180315-WA0000.jpg

Atmos lab'ın max blendi(Yunanistan menşeli firma imkanı olan aromalarını denesin.) 70/30 nbase ile 1 ay demleme
Puro bildiğiniz ıslak puronun 1ay pg de bekletilip süzülmüş hali
Mentol(iş burda cırtlıyor markayı hatırlamıyorum.)
Gliserin
Karıştır 1 ay bekle.

2 litre yaptık arkadaşla ama şimdi yurt dışında.Mentolü markayı bulursam olay tamam.Mentol sadece pg de beklemiş puroyu öne çıkartıyor.Mentollü puro değil .
Net puro tadı geliyordu..

Geri