• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Puma Baby 80 watt mı Swag 2 Mod mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hknjns
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hknjns

Community
mtl kullanıcısıyım.Puma baby 80 waat mı swag 2 modmu?Ateşleme leri nasıl puma 47 gr swag ebat küçük biraz ağır karasız kaldım.Üstatlar ne der..
şimdiden cevaplar ve ayırdığınız zaman için Teşşekkürler...

Mutlu,Güzel,Sağlıklı ve Bol Kazançlı Günler Sizinle Olsun.
İyi Günler.Bol Buharlar.

1649072190467.png1649072218737.png

Oyla 0
mtl kullanıcısıyım.Puma baby 80 waat mı swag 2 modmu?Ateşleme leri nasıl puma 47 gr swag ebat küçük biraz ağır karasız kaldım.Üstatlar ne der..
şimdiden cevaplar ve ayırdığınız zaman için Teşşekkürler...

Mutlu,Güzel,Sağlıklı ve Bol Kazançlı Günler Sizinle Olsun.
İyi Günler.Bol Buharlar.

sen o kadar kanguru zehirleri ver, agizlarin suyu aksin, sonra gel swag 2 mi puma mi diye sor :LOL: :LOL: :LOL:

puma kullanmadim ama Swag2 konusunda @Corvo ile hemfikirim. ben 1 yildan fazla aktif kullandim, soyulma olmadi ama pil kapagi temassizlik yapmaya baslamisti. yivler asiniyor ve kapak isini duzgun yapamiyor. ayrica forumlarda soyulma problemini de cokca gordum.

Kanguru bulamadım tesla stealth 70w..Kanger juppi. Pico x. pico .kanger topbox.Aspire mixx hurdadaki makineler 3-5 daha var.
Kanguru mod baktım yok olan acaip pahallı.Yurt dışından ne zaman getirtsem takıldı.Bahtsız bedevilik var.
Mecburiyetden..
Kaçak geldiği için Getirende kar marjrını fazla koyuyor onlarada bişey diyemiyok.

1649086892935.png

Geri