• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | E-Likit premium orjinal likit

darwoon

Yeni Üye
merhabalar caliburn g2 kullanıyorum yerli bi salt likitle denedim ama ne tad var ne boğaz vurumu. nasty juice çok önerdiler gerek forum içi gerek siteden orjinal bulabileceğim bi yer var mı?

Son düzenleme:
Selamlar,

Smok Nord 5 pod mod cihaz kullanıyorum 0.15 40w ile aldığım aromaların hepsinde gayet güzel tadlar alıyorum.

Golden kimya üzerinden satın aldığım nbase chemnovatic 60/40 pgvg 3mg nik ve pufflavor'un strawberry kiwi lemon ve blue razz aromalarını tavsiye ediyorum. 15 gün demlemeden içmiyorum. %30 aroma ile gayet eğlenceli içimler ortaya çıkıyor. 250 ml ve 120 ml aroma 370 ml likit elde ediyorum.

Şu şekilde söyleyeyim. 15 w ile tam pişmiyor likit ama ona rağmen tadı enfes. 40 w ile bazen kesiliyorum o yüzden düşük w kullanabiliyorum. 15 yıllık sigara deneyimimden sonra çok ama çok sevdiğim vape sektöründe devam ediyorum. NOT: Mod cihazlarda denemedim. Güncel fiyat ise son siparişimde şu şekilde tuttu.

1737294805561.webp

Keyifli içimler dostlar.

Geri