• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Premium Likit Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aras
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aras

Community
Selamlar. 4 yıldır efkar rahvan, tiryaki, silahlı; keyf parliament ve dunhill ile nbase içiyorum. Bu likitleri tüketen üstat ve arkadaşlardan ricam başka hangi likitler tüketebilirim. Tavsiyede bulunur musunuz? Deneme yanılma yapınca e sigaradan soğuyorum onun için yardım istiyorum. Premium hiç denemedim özellikle merak etmekteyim. Şimdiden teşekkür ederim

Oyla 0
Görünüşe göre tütünlü seviyorsunuz. efkâr dışında da biraz zor seversiniz esasen. Premium işinde çok da merak edecek bir şey yok bence, beğenmeyeceksiniz muhtemelen. Efektör dolu, aşırı yüksek aromalı vs.
Premium olmasa da CDD deneyebilirsiniz; denediklerimden no 4, 1, 7 güzeldir misal. Bütçeyi bir tık arttırırsanız da Halo aromalardan: whisper (sweet tobacco), Ultra smooth, Woodys blend, Tribeca, Prime15, Tobacco bliss(bir tek bu coil killer) önerebilirim, gayet güzeller. Aroma almak bir tık daha avantajlı, en azından ikinci demlemenizde zevkinize uygun aroma oranını yakalamış olursunuz.

Selamlar. 4 yıldır efkar rahvan, tiryaki, silahlı; keyf parliament ve dunhill ile nbase içiyorum. Bu likitleri tüketen üstat ve arkadaşlardan ricam başka hangi likitler tüketebilirim. Tavsiyede bulunur musunuz? Deneme yanılma yapınca e sigaradan soğuyorum onun için yardım istiyorum. Premium hiç denemedim özellikle merak etmekteyim. Şimdiden teşekkür ederim
Efkar çevik kuvvet - oops parlıamet bide bunları da deneyebilirsiniz

Görünüşe göre tütünlü seviyorsunuz. efkâr dışında da biraz zor seversiniz esasen. Premium işinde çok da merak edecek bir şey yok bence, beğenmeyeceksiniz muhtemelen. Efektör dolu, aşırı yüksek aromalı vs.
Premium olmasa da CDD deneyebilirsiniz; denediklerimden no 4, 1, 7 güzeldir misal. Bütçeyi bir tık arttırırsanız da Halo aromalardan: whisper (sweet tobacco), Ultra smooth, Woodys blend, Tribeca, Prime15, Tobacco bliss(bir tek bu coil killer) önerebilirim, gayet güzeller. Aroma almak bir tık daha avantajlı, en azından ikinci demlemenizde zevkinize uygun aroma oranını yakalamış olursunuz.
Halo aromalara giriş yapayım o zaman yavaştan. İlke kimyadan mı tedarik ediyorsunuz

smokhunters tütün serisine bakabilirsiniz hepsi benim damak tadıma uydu özellikle 2000 isimli likit aynı efkar tadı veriyor :)

smokhunters tütün serisine bakabilirsiniz hepsi benim damak tadıma uydu özellikle 2000 isimli likit aynı efkar tadı veriyor :)
Smokehunter acayip kepek yaptı bende. Öyle böyle değil. 15 tane aldım deneme amacıyla. Kamel ve malboro goldu çok beğenmiştim. Parliament de iyiydi. Ama diğerlerini deneyemedim çöpe gitti nimetler????

açılın tütüncü geldi
şimdi hocam efkar içmediğim için kesin bişey diyemem şunu seversin al iç diye
ancak genel olarak cdd ve flavors express tütün aromaları demlerim ben
bu nalet tütün aromalarında ise deneme yanılma olmadan neyi seveceğini bilemiyorsun
mesela yazın fe inport şahane gidiyor mentollü tütündür kendileri birde ry4 ve maxx blend %2şer koyunca pek güzel oluyor
onun haricinde alacaksın her birini 1ml koyacaksın 60ml şişeye deneyeceksin tek tek not tutacaksın felan uzun iş
premium olarak likit alsan n.e.t. aromalar haricinde seni tatmin edecek premium çok yok (black flag risen felan var ve çok pahalı)
premium aroma olarak halo ve black note aromalar var daha ucuza gelir ancak beğenmezsen paran boşa gider
sen en temizi 1litre nbase al 16da cdd ve fe aroma al 1ml ya da 500ml ve 8aroma da olur
yap yap dene derim deneme yanılma olmadan bu işler zor biz yıllarımızı verdik tütün işine
ben gelemem o işe dersen kazanan takımı değiştirme al efkarlarını misler gibi iç

Black note:
American Blend,Virginia,Burley
Biraz daha sert külsü arar iseniz Kentucky, Latakia (baya sert özellikle latakia kül tablası gibi)
Pxylab(Arion):
Deepwoodleaf, Gold Blend, Noble, Valor, Pistachio RY4
Bear Kimya:
Bearmaster, Bearlong (kişisel görüş bence orjinallerinden daha içilebilir.)
Bir adette pastane ekliyeyim. ☺
Dinnerlady - Lemon Tart
Clon olarakta en başarılı bulduğum:
Moby labs Oldu bir çok clonunu denedim.
Kişisel fikir olduğundan begeniler değişiklik göstere bilir

Geri