• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Power-Xtra PX18650 Pil Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Taruto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Taruto

Community
Herkese merhaba,

Power-Xtra PX18650 pil görmeye başladım bu aralar önerir misiniz ya da başka önereceğiniz bir pil mevcut mu?

1500x1500_thumb_900600503343-1000x1000.jpg

Oyla 0
dl için vtc5a
mtl için yine vtc5a
çocuğun mikrofonu için yine vtc5a
pil en önemli mekanik bileşenimiz kaliteli almak lazım
nkon.nl sitesinden bakın pillere açıklamaları okuyun, mesela bir lg 21700 pil için 10şarj döngüsünden sonra güvenliği garanti edilemez diyor

MTL için çok daha mantıklı piller mevcut, malum 5a dediğimiz 2500mAh.
üstat ben amper işine takıntılıyım
mtl içimde 6amper demedim daha bide coil 0.3-0.7 (subohm mtl içmemi sağlayan aspire firmasının yanaklarından öperim)
ama güvenlik benim için önemli bir unsur, çift pil modum var 5a kullanırım ama 21700 sbs alcam nasipse aynıya gelcek
hg2 aldım bi ara vtc6 da aldım biri 5saat yetiyor diğeri 6saat yine yetmiyor yine yetmiyor en temizi 5a alıp geçerim kasmam

üstat ben amper işine takıntılıyım
mtl içimde 6amper demedim daha bide coil 0.3-0.7 (subohm mtl içmemi sağlayan aspire firmasının yanaklarından öperim)
ama güvenlik benim için önemli bir unsur, çift pil modum var 5a kullanırım ama 21700 sbs alcam nasipse aynıya gelcek
hg2 aldım bi ara vtc6 da aldım biri 5saat yetiyor diğeri 6saat yine yetmiyor yine yetmiyor en temizi 5a alıp geçerim kasmam
Ne bileyim MTL içen ortalama 10W kullanıyor, hadi fazla fazla 20W diyelim.
20/(3.2*0.9)= 7 amper

Ne bileyim MTL içen ortalama 10W kullanıyor, hadi fazla fazla 20W diyelim.
20/(3.2*0.9)= 7 amper
öyle tabii ama dediğim gibi ben dert ediyorum bu konuyu:)
dl için kullanıcam aslında. sony dışında önerebileceğiniz bir pil var mı üstatlar
Gazi hocam varmı bildiğin molicel 21700 45a güvenip alabileceğimiz yer

forum tedarikçisi varken başka alternatife pek gerek yok, kendisine öm atın görür sanırım

hocam molicel 45a değil zaten continues değeri 30a ya da 35a eğer mekanik modda kullanacaksanız molicel güvenlidir ama daha güvenlisi samsung 30t dir.

Geri