• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Power Extra Px18650-25P

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gazi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gazi

Community
Merhabalar,
Forumda @TEMCo by DAVİD hocamın sattığı konu başlığındaki pili alan kullanan iyi kötü yorum yapabilecek birileri varsa bilgi ve yorum rica ediyorum.
Mtl kullanıcısı bir buharcı olarak bu pil memnun eder mi merak ediyorum açıkcası.
Sarımlarım genelde 1.40-1.60 ohm arası ve mekanik mod kullanıyorum ????????

Oyla 0
hocam ben pil konusunda oldukça kıllanan adamım
elektrikten de feci korkarım, komütatörü bile kendim değiştirmedim değiştirecek olsam da yanına birini daha alırım eşim strese girer müdahale edemez diye
bu pilin içinde ne var firma açıklamamış, yabancı bir kaynak incelememiş
merakınız varsa elinizde shrink de bulunuyorsa alın bir tane
kaplamayı sökün içindeki pil nedir bakın derim, güvenli bilindik bişeyse kullanılır
ben panasonic pil gördüm yıllardır kullanıyor adam hemde dl içiyor
siz mekanikte içiceksiniz, hani regüle mtl olsa al geç derim ama mekanik işi sakat bana göre asla ısınamadım nedense...

hocam ben pil konusunda oldukça kıllanan adamım
elektrikten de feci korkarım, komütatörü bile kendim değiştirmedim değiştirecek olsam da yanına birini daha alırım eşim strese girer müdahale edemez diye
bu pilin içinde ne var firma açıklamamış, yabancı bir kaynak incelememiş
merakınız varsa elinizde shrink de bulunuyorsa alın bir tane
kaplamayı sökün içindeki pil nedir bakın derim, güvenli bilindik bişeyse kullanılır
ben panasonic pil gördüm yıllardır kullanıyor adam hemde dl içiyor
siz mekanikte içiceksiniz, hani regüle mtl olsa al geç derim ama mekanik işi sakat bana göre asla ısınamadım nedense...
David hocamın verdiği linkteki videoyu izledim, incelemeyi yapan kişiyle de mailleştim hatta kendisi gayet başarılı bir pil dedi ama işte insan yine de merak ediyor ????
Teşekkür ederim yorumunuz için ????????

Bugün bir mail daha attım incelemeyi yapan arkadaşa, ortalama 5-6 amper civarı cekeceğimi söyledim ve kendisi bu pilin bu değerlerde hiç zorlanmayacağını söyledi ????
Ya herro ya merro verdim siparişi ????

Bugün bir mail daha attım incelemeyi yapan arkadaşa, ortalama 5-6 amper civarı cekeceğimi söyledim ve kendisi bu pilin bu değerlerde hiç zorlanmayacağını söyledi ????
Ya herro ya merro verdim siparişi ????
güle güle kullanın hocam
gelince kaplamasını söküp inceleme yaparsanız çok makbule geçer:)

güle güle kullanın hocam
gelince kaplamasını söküp inceleme yaparsanız çok makbule geçer:)
Eyvallah hocam ????
Mekanik özellikle mtl'de ve benim gibi 1.40-1.60 ohm arası değerlerde kullanıyorsanız çok büyük riskler içermiyor hocam.
Modumu kendim yaptım, lehimlerini, kablo izolasyonlarını, kutusu herşeyi bana ait ???? O yüzden pili de çok zorlamadığım sürece allahın izniyle bir sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum????
Ha şöyle de bir durum var tabi, 0.10 ohm dual clapton vs. sarımlarla mekanik bana da baya tehlikeli geliyor o ayrı ????
Ama benim sarımlarda zincir 8-10 çekim yaptığımda dahi pilde en ufak bir ısınma dahi olmuyor ✊

Geri