• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara podmodlikit.com.tr Güvenilirlik Testi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zgrrs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zgrrs

Community
Yaklaşık bir haftadır azim ve sabırla güvenilir bir firma, tutunacak bir dal, şurası güvenilir diyecek bir yoldaş aradıktan, o sayfa senin, bu forum benim şu telegramda onun olsun diyerek avare gibi dolandıktan sonra sabrımın sonuna ulaşıp başlıktaki firmadan Argus P1 siparişini verdim, ödemesini yaptım. Özellikle yeşil renk olmasına özen gösterdim, cihaz değil de salatalık çıkarsa yadırgamayım diye. Normalde alır geçerdim ne olacaksa olsun diyerek ama bir yandan da alacağım şeyden emin olmak için araştırma yapıyordum, yaşlandım ya yeter. Göreceğiz bakalım firma güvenilir mi değil mi? Sorulduğu zaman ürünü müşteriye teslim ettiğini bildiğim 2 firma ismi olacak.

hocam güvenilir ya da değil diyemem
ben ya forumdan bakarım ya telegramdan
kapıda ödeme ile aldırıyorum illa bu tip sitelerden alacaksam zira gıcığım bunlara
ha ben bu sitelere niye gıcığım? iki tane forum var; üye ol tedarikçi ol hem forumda sat hem sitende sat, bizde diyek ki bu adam sağlamdır. ama telegram fiyatı üzerine koyup mal satan siteler buna yanaşmıyor (aslında daha çok kazanır, bak kartuş değişesim var, coilim bir tane kalmış ama telegramdan alıcam)

Telegramda güven vermedi ki, bir gruba girdim bin tane yazi, kimin kim olduğu belli değil. Yazdığım kişi in mi cin mi belli değil. Guvenemedim vazgeçtim. Ayrıca caliburn g coil sarımı şeklinde Google da arama yaparak nasil daha ucuza gelir bir bakın.

Son düzenleme:
ha yok ben sarımcı değilim, benim işim hazır coil
ben hazır coilin son neferiyim türkiyedeki????
telegramda çok yazı var ancak forumda grup konusu olcak, telegram grupları önerin diye
oradan bakabilirsiniz

podmodlikit.com.tr firmasından aldığım, Yeşil Argus P1 cihaz siparişimin ertesi günü elime ulaştı, ne kadar doğru yaptığımı bilmemekle birlikte barkod kontrolü yaptım muhtemelen orjinal ürün olduğunu söyleyen birkaç ıvır zıvır yazdı. Cihaz tahmin ettiğimden daha minnak birşeymiş. Henüz kullanmaya başlamadım, içerisinde bir boş kartuş 2 tane de harici Coil olan versiyon geldi. Coil ve kartuş bütünleşik olan versiyonda sarım kitleri ile coil yenilenebiliyormuş. Eğer bu coillerle olmuyorsa ilerleyen günlerde 3 lü satılan yerleşik coilli kartuşlardan alıp yoluma devam ederim. İnternet üzerinde güvenilir firma arayıp bir türlü alışveriş yapamayanlar için bilgi olsun diye buraya yazıyorum. Ben aldım ve ürün elime ulaştı, istikrarlı şekilde buna devam ederler mi bilemiyorum tabi.

Geri