• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | E-Likit Pod Mod'ta Normal (Salt Olmayan) Likit Kullanımı Hakkında?

Pod Mod larınızda kullandığınız normal likit tercihlerinizi bu konu altında paylaşabilirsiniz.

Bu arada %50-50 PG-VG 12mg Meyve gurubu hazır likit tasiyesine ihtiyacım var.
61a646ea0aaeda4410594820458e9c96.jpg

ASUS_Z01KD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chem üçlüsü ile 50/50 12mg demlediğim likitleri pod ile kullanıyorum.
Chem seçmemin sebebi de malum,tekme tokat atıyor :)
Gayet doyurucu oluyor benim açımdan.
Teşekkürler. Diğerlerinde %50-50 seçeneği yok zaten heralde yada ben görememiş olabilirim. Aroma ne kullandınız? Tavsiyeniz?

Teşekkürler. Diğerlerinde %50-50 seçeneği yok zaten heralde yada ben görememiş olabilirim. Aroma ne kullandınız? Tavsiyeniz?

Rica ederim..
Başka markaları da kendiniz 50/50 yapabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
Aroma olarak genelde tütün tabanlı tercih ediyorum. Şu an podda Goofy's Juice var mesela.
Daha önce deneyip beğendiğiniz aromaları kullanın derim. Baktınız hoşunuza gidiyor poddaki içim,ona göre yeni aromalara yönelebilirsiniz.

@Seyfullah_Taha
Üstadım rica etsem tecrübelerinizi bizimle paylaşır mısınız? Ben de portatif olduğu için podlara geçmek üzereyim fakat saltbase i araştırdığım kadarıyla bizim tedarikçiler pek becerememiş. Tek marka nikotin olmasına rağmen(Türkiye'ye gelen) firmadan firmaya değişiklik gösteriyormuş. Boğaz vurumudur doyuruculuk vs. Ben de bu yüzden burdayım acaba normal nbase kullansak bi sıkıntı çıkar mı? Doyurur mu vs... Normalde 6mg dl chembase kullanıyorum... Şimdiden teşekkürler....

@Seyfullah_Taha
Üstadım rica etsem tecrübelerinizi bizimle paylaşır mısınız? Ben de portatif olduğu için podlara geçmek üzereyim fakat saltbase i araştırdığım kadarıyla bizim tedarikçiler pek becerememiş. Tek marka nikotin olmasına rağmen(Türkiye'ye gelen) firmadan firmaya değişiklik gösteriyormuş. Boğaz vurumudur doyuruculuk vs. Ben de bu yüzden burdayım acaba normal nbase kullansak bi sıkıntı çıkar mı? Doyurur mu vs... Normalde 6mg dl chembase kullanıyorum... Şimdiden teşekkürler....
Hocam ilk pod um le carte idi ve bana göre normal likit ile keyif alamıyorsun. Vurum aroma vs kesmiyor. Lost Vape orion dna dışında diğer podların normal likit ile kullanıldığında keyifli olabileceğini sanmıyorum. Enazından tecrübem bu yönde. Yerli salt lara gelince bu konuda net bir fikrim yok. Henüz denemedim. Bilindik orjinal markalarla yoluma devam ediyorum pod larımda. Orion dl (tam dl değil tabiki) kullanımda normal likit ile modlarınızın yanında yolda-belde işinizi görür ama.

Şeytanla Kavgalı Günahkar Kul!..

normal içtiğiniz mg nin 2 katı işinizi görecektir . Bende öyle oluyor en azından :)
Dediğiniz gibi denedim ama saltta başka bi tatminkarlık var. Vücut daha çabuk alıyor sanki nikotini. Normal likitte zincir cekim zorunluluğu doğuyur. Pod kartuşlar da malum hassas oluyorlar. Zaten bu cihazlar normal kullan dığımız modlar gibi değil. Anca arabada iş arası ufak kaçamaklarda sigara tadında kullanılası cihazlar olduğundan salt benim için yeterli oluyor. Resimdeki ile benzer podlardan bahsediyorum.Orion da normal likitin dl olarak bir farkı yok tabi.

Şeytanla Kavgalı Günahkar Kul!..
e727e296d030a6c351864f28097b51a6.jpg

Ben dinner after serisi kullanıyorum. 1111 mentol tütün. Adeta balkanlardan gelen bir esinti :D birde 13th floor django. Karamel sevenin kafaya dikeceği bir likit. İkiside tütün bazlı ikiside 12mg. Dinner 50/50 django 70/30. Sorunsuz tüketiyorum tavsiye ederim :);)

Geri