Aynı mantıkla pod mod cihaz arayışına girmiştim. Eğer aroma istiyorsan Calliburn aromayı tam veremiyor bence. Nord 4 cihaza geçiş yaptım ve şuan aroma olarak ciddi anlamda önde bir cihaz. Ayrıca cihazın sürdürülebilirliği de gayet iyi.selamlar ben s******i birakmak icin pod cihazlar dusunuyordum fakat kararsizligim sonucu bulamadim ben de daha deneyimli abilerim kardeslerime danismak istedim kafamda uc cihaz var sizin oneriniz veya onerileriniz nelerdir
vaporesso xros 3
caliburn x
caliburn g2
hocam amacim atesliyi birakmak onun icin bu arayistayim likit olarak ne kullaniyorsunuzAynı mantıkla pod mod cihaz arayışına girmiştim. Eğer aroma istiyorsan Calliburn aromayı tam veremiyor bence. Nord 4 cihaza geçiş yaptım ve şuan aroma olarak ciddi anlamda önde bir cihaz. Ayrıca cihazın sürdürülebilirliği de gayet iyi.
hocam amacim atesliyi birakmak onun icin bu arayistayim likit olarak ne kullaniyorsunuz
Nbase (VG-PG ve Nikotin karışımı) ile aroma birleştirilerek, tavsiye edilen süreler ile demlemeye bırakılan, evde kendinizin hazırlayacağı likit opsiyonunu kullanıyor @whispR
Sizin hemen kullanıma başlayabilmeniz için hazır likit almanız gerekecek. Ama acelem yok demlenme sürelerini bekler sonra kullanmaya başlarım diyorsanız başka tabi.
Valla ben iyi kötü demiyorum içiyorum almışken mecbur. Sırf bu yüzden efektör aldım mentol. En kötü ondan damlatıyorum içine 1-2 damla içilebilir oluyorSigara belasından kurtulunsun da bir an önce, gerisi zaman içerisinde bütçe, keyif ne istiyorsa o şekilde şekillendirilir. Birçok firma, birçok ürün çeşidi ve tad denenecek zaman içerisinde. Birçoğu belki sevilmediği için çöpe atılacak yada neyse aldık bir kere kötü ama içerim denecek. Zaman içerisinde herkes kendi yolunu illa ki buluyor. Gereksiz masraf kaçınılmaz oluyor çoğu zaman ama herşey yoluna giriyor.