• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Pod ile pod seçimi hakkında öneri istiyorum...

msamisengul

Community
Herkese sağlıklı günler diliyorum.
Arkadaşlar yaklaşık 3 senedir buharcıyım.
En son ares mtl atomizer ve alien mod kullanıyordum. Ares'in aşırı havadarlığı yüzünden farklı atomizer ararken spica atomizer alma kararı verdiğim sırada malum pandemi başladı.

Yaklaşık bir ay önce bir ağbime elimde ki iki dl atomizeri verdim. O anda ağbinin elinde mod olmadığı için alien modu bir iki hafta kullanması için verdim. Ama sanırım yanlış anladığı için moda çökmüş oldu.
Şimdi yeni bir seçimle baş başayım. Kararsız kaldığım için sizlerden öneri istiyorum.

Yeni bir mod veya pod arasında kararsız kaldım.
Bir kaç videoda modların rba hata rdta olanlarını gördüm. Lakin yeterli kullanıcı yorumunu bulamadım.

Şöyle mtl tatmin eden spica deneyimi verecek mümkünse sarım yapılan bir pod mu?

Yoksa yeni bir mod ve spica mı?

Pod için önerileriniz nedir?
Yorumlarınızı bekliyorum....

Oyla 0
Hiçbir pod bana göre mtl hissi vermiyor. Pil kapasitelerinden dolayı da gün içinde yetersiz kalıyor.

Mod olarak eğer maddi bir sıkıntı yoksa ve watt modu kullanıyorsanız Yihi chip setli cihazlara yonelmenizi tavsiye ederim. MX class, sl class olabilir önerim.

Tank olarakta spica pro değil, ion V2 4 ml öneririm. Kesinlikle sizi üzmeyeyecek bir tanktir. Referans olsun diye de resim bırakıyorum ????
IMG_20201014_121918.jpg

Pod ile mtl keyfini ben yakalayamadım, illaki bir şey eksik kalıyor
Mod konusunda seçenekler bütçe ile alakalı değişse de son dönem ambition chip kullanan sbs modlar biraz popüler, forumda kanguru tipi modlar hakkında pek çok detay var, easy ve mixx bulunabilen, kullanan herkesin memnun kaldığı modlar, her ikisini de tavsiye edebilirim

Açıkçası mod konusunda ya alien almak yada ucuz birşeyler almayı düşünüyorum.

Çünkü bana göre hepsinin yapabilecekleri hemen hemen aynı istisnalar çıkabilir.

Ama, eğer mod alırsam atomizer almam gerekecek sanırım spica olacak.

Pod ile mtl keyfini ben yakalayamadım, illaki bir şey eksik kalıyor
Mod konusunda seçenekler bütçe ile alakalı değişse de son dönem ambition chip kullanan sbs modlar biraz popüler, forumda kanguru tipi modlar hakkında pek çok detay var, easy ve mixx bulunabilen, kullanan herkesin memnun kaldığı modlar, her ikisini de tavsiye edebilirim

Pod konusunda deneyimlerinizi anlatır mısınız?
Yani eksik gördüğünüz nedir?

Pod konusunda deneyimlerinizi anlatır mısınız?
Yani eksik gördüğünüz nedir?
Pod cihaz olarak ego aio eco, minifit ve c601 kullandım bunların dışında bazılarını da deneme fırsatım oldu
Benim için eksik olan yanı sıkılık ayarlanamaması, gün içerisinde birkaç kez şarj ihtiyacı, watt ayarı olmaması sebebi ile istediğiniz buhar yoğunluğunu ayarlayamama sorunu oldu
Son dönem çıkan podlarda benim eksiklik olarak bahsetiğim ayarlamalar yapılıyor olsa da onlarda boyut itibarı ile hemen hemen mod ebatlarındalar

Argus Air'a bakmanızı tavsiye ederim
Spicayı hangi sıkılıkta kullandığınızı bilemiyorum ama benim gibi tam sıkı sıkı değilde az biraz havadar seviyorsanız kendi orjinal PnP Rba ile tam sıkı istiyorsanızda Mechlyfe Rba ile kendini sevdirecektir

Sarılabilir rba sı olan podların hepsi havadar hocam. Kendiniz saracaksanız asvape hita yı tavsiye ederim. Pamuklaması tellemesi kolay ve akıtma da yok. İçim olarak biraz havadar ama jester yada pnp rba lar kadar değil. Hava ayarını tam kapatınca Troya serisinin 3 delikli haline yakın diyebilirim. Göründüğünden daha küçük ve hafif, ben memnun kaldım.

Geri