msamisengul
Community
Herkese sağlıklı günler diliyorum.
Arkadaşlar yaklaşık 3 senedir buharcıyım.
En son ares mtl atomizer ve alien mod kullanıyordum. Ares'in aşırı havadarlığı yüzünden farklı atomizer ararken spica atomizer alma kararı verdiğim sırada malum pandemi başladı.
Yaklaşık bir ay önce bir ağbime elimde ki iki dl atomizeri verdim. O anda ağbinin elinde mod olmadığı için alien modu bir iki hafta kullanması için verdim. Ama sanırım yanlış anladığı için moda çökmüş oldu.
Şimdi yeni bir seçimle baş başayım. Kararsız kaldığım için sizlerden öneri istiyorum.
Yeni bir mod veya pod arasında kararsız kaldım.
Bir kaç videoda modların rba hata rdta olanlarını gördüm. Lakin yeterli kullanıcı yorumunu bulamadım.
Şöyle mtl tatmin eden spica deneyimi verecek mümkünse sarım yapılan bir pod mu?
Yoksa yeni bir mod ve spica mı?
Pod için önerileriniz nedir?
Yorumlarınızı bekliyorum....
Arkadaşlar yaklaşık 3 senedir buharcıyım.
En son ares mtl atomizer ve alien mod kullanıyordum. Ares'in aşırı havadarlığı yüzünden farklı atomizer ararken spica atomizer alma kararı verdiğim sırada malum pandemi başladı.
Yaklaşık bir ay önce bir ağbime elimde ki iki dl atomizeri verdim. O anda ağbinin elinde mod olmadığı için alien modu bir iki hafta kullanması için verdim. Ama sanırım yanlış anladığı için moda çökmüş oldu.
Şimdi yeni bir seçimle baş başayım. Kararsız kaldığım için sizlerden öneri istiyorum.
Yeni bir mod veya pod arasında kararsız kaldım.
Bir kaç videoda modların rba hata rdta olanlarını gördüm. Lakin yeterli kullanıcı yorumunu bulamadım.
Şöyle mtl tatmin eden spica deneyimi verecek mümkünse sarım yapılan bir pod mu?
Yoksa yeni bir mod ve spica mı?
Pod için önerileriniz nedir?
Yorumlarınızı bekliyorum....
Oyla
0