• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Pod İçerisine Su Doldurup Coil Ve Pamuğu Temizlemek?

hakan2200

Community
Arkadaşlar pod cihazima tütün aromalı bir likit koymuştum rezalet bir tat ve aroması var. Pod içerisindeki likiti boşaltsam içerisine biraz su doldurup çalkalasam suyu boşaltsam promlem yaratır mı ?

Son düzenleme:
soldaki görsele bakınca telin etkisini görüyoruz. su tel için iyi değil yıkama sonrası mecburen kurumasını bekliyeceksiniz ve telin pamuğa temas eden yeri temiz olmayacak aksine aksit tehdidi olabilir. sadece beğenmediğiniz aromasını yok etmek için sevdiğiniz likiti kartuşa doldurun ve üfleyerek tetikleyin böylece pamuk içeriliğindeki likit gider doldurduğunuz likit pamuk haznesine girer . en sağlıklısı bu yıkamak pek iyi olmaz tavsiye etmem.

Arkadaşlar pod cihazima tütün aromalı bir likit koymuştum rezalet bir tat ve aroması var. Pod içerisindeki likiti boşaltsam içerisine biraz su doldurup çalkalasam suyu boşaltsam promlem yaratır mı ?
Coili çıkarıp yapmanız daha sağlıklı olacaktır
Eğer coil kartuşla birse yapmamanızı öneririm kartuş içerisine nemlenme yapabilir
İlla yapacağım diyorsan üstadlarımızın sirkeli su formülü var onu denemenizi öneririm

temizliğin en temiz yolu alkol (ama içine madde katılmamışı kalmadı)
pg ile temizlemek de bir seçenek, bir ara 100ml pg alırdım kenarda dururdu temizlik yapardım onunla
diğer seçenek üzerine yarım tank yarım tank sevilen likiti koyup içmek, baskın bir likitse baya işe yarıyor, kahve aromaları, %20 demlenmiş heisenberg mesela veya calipitter baya işlevseldir
coil'e su değmeyecek temel kuralımız bu, illa yıkayacaksan çok acil saç kurutmaya tutacaksın en üst kademe ama soğuk tuşuna basarak????

Hangi Pod u kullandığınıza göre bile değişebilir bu sorunun cevabı. Hepsi aynı mantığı kullanıyor olsa da hepsinin kartuş dizaynı farklıklık gösteriyor. Argus P1 ve Caliburn G2 cihazlarımın kartuşlarını coillerini çıkartarak birçok defa musluk altında gözünün yaşına bakmadan yıkadım her hangi bir sorun yok. Çok kaynar su ile yıkamadağınız sürece hafif sıcak olmasında da sakınca yok belki faydası bile olabilir.
Coillerinde yıkandığına dair yorumlar görüp denedim fakat çok verimli olduğunu düşünmüyorum. Yıkadım kısa bir süre bekleyip tekrar kullanmaya çalıştım ama hoşuma gitmedi belki uzun süre beklenip tamamen kurusaydı sonuç farklı olabilirdi. Ben olsam kartuşu yıkar kurular, coili kullanmaya devam ederdim. İlk başlarda eziyet olsa da yeni likit sayesinde bir şekilde daha az eziyetli hale gelecektir.

Geri