Merhaba bende aranıza "Banzede" olarak yeni katıldım fakat camiyada yeni değilim. Arayışıma geçecek olursam pod boyutlarında atolu bir cihaz arıyorum yani üstüne takabileceğim pod boyutlarında. Başlığı anladıysanız herkez direk dani dicodes v2 v3(keşke) diyeceğini duyar gibiyim fakat ulaşılması maddi açıdan benim için gerçekten zor toplamda 5 senedir bu işin içindeyim.Pico penodat,deat rabbit ile başladım juule kadar kullandım hatta sardım(tank yetmiyor) fakat işten dolayı iki telefon taşıdığım için pod cihazlara geçtim luxe x pro yu rba ile kullanıyor likitimi kendim yapıyorum. Fakat bu aralar bir kaşıntıdır ato isteğim doğdu bundan dolayı pod boyutlarında 501 pinli olur pen tarzında olur yada aio cihaz tarzında olur. Rbalı kendim sarıp kullanabileceğim bir cihaz arayışındayım. Aklıma voopoo drag s pro geliyor birtek fakat sizleri tecrübesine güvenerek yine sormak istiyorum.
Siz benim yerimde olup iki cepte iki telefon ile gezerken cihazınızı cebinizde taşıyacak olsaydınız hangi cihazı NEREDEN alırdız? ( Bilerek büyük yazdım kimde alabileceğim konusunda da destek istiyorum)
likitim : 12 mg freebase calipter %80
: 12 mg freebase asap grape %20
MTL içiçiyim.
genelde kullandığım likitlerdir.
Siz benim yerimde olup iki cepte iki telefon ile gezerken cihazınızı cebinizde taşıyacak olsaydınız hangi cihazı NEREDEN alırdız? ( Bilerek büyük yazdım kimde alabileceğim konusunda da destek istiyorum)
likitim : 12 mg freebase calipter %80
: 12 mg freebase asap grape %20
MTL içiçiyim.
genelde kullandığım likitlerdir.