• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Pod Cihazlarda Boğaz Vurumu Var Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pantera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pantera

Community
Bir arkadaş ordan bura zıplayarak ilerliyor vape camiasına geri dönecekmiş kendileri
boğaz vurumu iyi olan (parçalamasın ama iyi olsun) pod sordu, ben anlamam vurum işinden
var mıdır şu cihazın boğaz vurumu iyidir diyen o cihazdan alalım arkadaşa????

POD cihazın asıl amacı salt kullanmak, saltın amacı ise vurumsuz/zorlanmadan vücuda yüksek oranda nik almak. Amacının dışında bir ürün arıyor özetle. Keza piyasada ismi POD olup POD 'a benzemeyen ürünler de mevcut galiba. Arkadaşa hazır bobinli önerseniz muhtemelen daha mutlu olur ama tabi kendi bilir.

Ben caliburn A3 kullanıyorum.
Az önce salticanın 35mg nikotinli likitini aldım. öksürttü bile beni. boğaza vurdu. Olay likitte gibi görünüyor.
Benim için salt olayı bitmiştir.

Ekli dosyalar

• saltica.jpg
    saltica.jpg
    20.2 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
POD cihazın asıl amacı salt kullanmak, saltın amacı ise vurumsuz/zorlanmadan vücuda yüksek oranda nik almak. Amacının dışında bir ürün arıyor özetle. Keza piyasada ismi POD olup POD 'a benzemeyen ürünler de mevcut galiba. Arkadaşa hazır bobinli önerseniz muhtemelen daha mutlu olur ama tabi kendi bilir.
üstat o sigara-vape sarmalında (dani flash vs var elinde ama napak????)
dışarıda işte vs kullanıcak podu evde rta devam edicek ama sıkılık ve vurum arıyo, vericem 12mg chem görücek gününü (otosansür uyguladım)
Ben caliburn A3 kullanıyorum.
Az önce salticanın 35mg nikotinli likitini aldım. öksürttü bile beni. boğaza vurdu. Olay likitte gibi görünüyor.
Benim için salt olayı bitmiştir.
caliburn x aldırıcam niyetimi aldım 1.2mesh ile mutlu olur bence

üstat o sigara-vape sarmalında (dani flash vs var elinde ama napak????)
dışarıda işte vs kullanıcak podu evde rta devam edicek ama sıkılık ve vurum arıyo, vericem 12mg chem görücek gününü (otosansür uyguladım)

caliburn x aldırıcam niyetimi aldım 1.2mesh ile mutlu olur bence
Caliburn x bencede uygun olur. 1.2 ile bencede tadında bir vurum alacaktır.

Geri