• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Pod Cihazda Salt Likit Yerine Normal Likit Kullanmak.

hakan2200

Community
Sigara içim pod cihaz kullanıyorum. (Caliburn A3)
Salt likitte değilde, Normal likitte aradığım aromayı ve tadı bulabildim. (Çilek Krema )
Cihaz içerisine de bu likiti koydum problemsiz çalıştırıyor.
Sizce sıkıntı olurmu ?

Ekli dosyalar

• uwell-caliburn-a3.jpg
    uwell-caliburn-a3.jpg
    9.5 KB · Görüntüleme: 0
Sigara içim pod cihaz kullanıyorum. (Caliburn A3)
Salt likitte değilde, Normal likitte aradığım aromayı ve tadı bulabildim. (Çilek Krema )
Cihaz içerisine de bu likiti koydum problemsiz çalıştırıyor.
Sizce sıkıntı olurmu ?
yoo niye olsun?
ben caliburn g2'de 6mg kullanıyorum
içerken yeterli doyumu sağlıyorsa abartı içirmiyorsa kullanılır (12-18mg içilir mesela doyurur bence çoğu kullanıcıyı)
ek bilgi verelim; salt içilen her coil ile freebase nic içilir ama tersi mümkün değildir???? içilen miktar 4-6ml geçmiyorsa sorun yok ki dl pod var bunu bile doğru kabul edemeyiz

Salt likitler bana ağır geliyordu. Minimum 25mg - 35 mg üretildikleri için, Bende insan gibi içmediğimden baş ağrısı yapıyordu. Artık doya doya 6mg normal likit tüketeceğim. Teşekkürler.

Cihazınızda normal likit tüketilebilir. Fakat genel üreticilerde olduğu gibi bizde de normal likitlerdeki VG/PG oranı 80/20 bandında. Bu durumda sizin cihazda besleme sorunu (pamuğun likiti emmesi) ve neticesinde coilde sık sık yanma ya da dry hit ( kuru vuruş/ anlık yanık pamuk hissi, ufunet ''pis koku'') gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz. Salt ürünlerde 18mg seçeneğimiz mevcut olup, beğendiğiniz bir lezzetti özelden yazmanız sonucunda sizin için daha düşük mglerde salt ve ya düz likit hazır edebilirim. Özel bir tarifte minimum 60ml şeklinde temin edebileceğinizi de belirtmek isterim.

Geri