üstad yerine molicel p26 önerebilirim özellik olarak aynılar 35a 2600 mahArkadaşlar yeni bir DL setup kurdum lakin vtc5a p*l bulamıyorum. Hangi siteye baksam yok. Pilsitesi’ne watsaptan yazdım, yurtdışında üretimle ilgili sıkıntı var gelmeyecek dedi. Ne yapacauk?[emoji16] Sizin güvenilir dediğiniz ve stoğunda bulunan yer var mı?
Hocam kaç wattlarda kullanıyorsunuz. 100’lü wattlarda sıkıntı yaratmasınüstad yerine molicel p26 önerebilirim özellik olarak aynılar 35a 2600 mah
hali hazırda ben kullanıyorum
düzenlenen bağlantı
Benim kit 110-140 arası coille geliyor bu değerlerde uygun mudur bilemiyorum bunu bi araştırayım90 civarı kullanıyordum üstad...
kendi yaptığım küçük araştırma sonucu (ki siz buna aldanmayın lütfen; mutlaka kendiniz araştırın) molicel biraz daha kaliteli ürünler ürettiğine ikna oldum.
dip not: tellerim 0,10 ohm da rda da kullandığım için 70-75 wattlarda daha keyifli geldi bana ama tercih sizin...
Hocam vtc6’da yokki. Ki 100 watt ve üzerinde vtc6 sağlıklı değilmiş araştırmalarıma göre.Vtc6 kullanın hocam ????
Hangi ilan hocam?Dün ******** ilanında görmüştüm.
Bir göz atın hocam.
Aradığım tablo bu hocam, Orjinal halinin linkini atar mısın böyle yazıları okunmuyorEkli dosyayı görüntüle 54923
Moochs a göre bakın bence pillere. Molicell sony 5a göre 2 3 gömlek üstündür
üstad bunu Türkiye'de satan yok yaw
Hocam ihtiyacın yoksa ben alabilirim ???? geleyimmi özele ????
Maalesef yok hocam ama google da aratırsan moochs battery test diye bulabilirsinEkli dosyayı görüntüle 54923
Moochs a göre bakın bence pillere. Molicell sony 5a göre 2 3 gömlek üstündür
Valla istersen şöyle ortalama bir fiyat belirleyelim alayım onları üstad ????Üstadım ıngiltereden gelmişti,çekmecede açılmadılar bile ilerde kullanirım diyordum.fiyat tutturamayız diye satmayı hiç düsünmemiştim ????
Üstat 35 amper verdiğini iddia ediyor verebildiği amper 25 mooch'a göre, 35 amper verse havaya uçarız ,mod'un tuşa bas çek 25 amper verir, dl kullanan biri 3/5 saniye basar tuşa 20 amper'e düşer,anlık akım ile sürekli akım değişkendirüstad yerine molicel p26 önerebilirim özellik olarak aynılar 35a 2600 mah
hali hazırda ben kullanıyorum
düzenlenen bağlantı
bildiğim kadarıyla (ki kesin yanlıştır) samsung 30t (21700), molicel p26, vtc5a (bundan emin değilim); continues amper değeri başlangıç ile aynı hepsi 25a. molicel p42 başlangıç 45a continues değeri 30a ya da 35aÜstat 35 amper verdiğini iddia ediyor verebildiği amper 25 mooch'a göre, 35 amper verse havaya uçarız ,mod'un tuşa bas çek 25 amper verir, dl kullanan biri 3/5 saniye basar tuşa 20 amper'e düşer,anlık akım ile sürekli akım değişkendir