• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Piller Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoloJohn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SoloJohn

Community
Merhabalar yakında Vaporesso'nun Armour Pro isimli modunu alıp ammit mtl rta ile kullanacağım. Ancak mod 20700, 21700 18650, pilleri destekliyor.
Bu piller arasındaki temel fark sadece boyut mudur?

EFEST IMR 20700 3.7V 3100mAh Anlık 30Ah 70 lira gibi bir fiyatı var
EFEST IMR 21700 3700mAh 35Ah 90 lira gibi bir fiyatı var
SONY VTC6 18650 3.7V 3000mAh 30Ah 35 lira gibi bir fiyatı var

mtl kullanacağım için çok fazla amper gücüne ve mAh değerine ihtiyacım yok. VTC6 sorunsuz 2 gün yetiyor bana. Gördüğüm kadarıyla geriye bir tek boyut ve fiyat fark ediyor. Eğer bu en az 2 kat fiyatın sebebini bilen varsa merakla bilgilerinizi bekliyorum.

Efest IMR 20700 iJoy Ampking ile aynı hücreleri kullanıyor, güvenli (Mooch)
Marka farı, boyut farkı, üretim sürecinin farklılaşması, kullanılan hücrelerin farklılaşması, şık paketleme...
Efest markası yalnızca pil üretir, pil içerisinde bulunan komponentleri ve enerji depolayacak ve iletecek materyal ve bileşenleri üretmeden dışarıdan (Sony, Sanyo, Samsung, Panasonic, LG) temin eder. Mooch bu firma için ''rewrapped'' demiştir. Yani bu saydığımız markaların pillerine etiket basarak piyasaya sürüyor.
Demem o ki, güvenilir pillerdir, paranız varsa ve modunuz destekliyorsa neden olmasın fakat 700mah daha yüksek kapasite için 3 kat fiyat farkını ben vermem. İyi forumlar :)

Efest IMR 20700 iJoy Ampking ile aynı hücreleri kullanıyor, güvenli (Mooch)
Marka farı, boyut farkı, üretim sürecinin farklılaşması, kullanılan hücrelerin farklılaşması, şık paketleme...
Efest markası yalnızca pil üretir, pil içerisinde bulunan komponentleri ve enerji depolayacak ve iletecek materyal ve bileşenleri üretmeden dışarıdan (Sony, Sanyo, Samsung, Panasonic, LG) temin eder. Mooch bu firma için ''rewrapped'' demiştir. Yani bu saydığımız markaların pillerine etiket basarak piyasaya sürüyor.
Demem o ki, güvenilir pillerdir, paranız varsa ve modunuz destekliyorsa neden olmasın fakat 700mah daha yüksek kapasite için 3 kat fiyat farkını ben vermem. İyi forumlar :)
Pil denince benim için önemli olan;
Nargile içiminde anlık çekilen amper değeri,
Sigara içiminde depolama(Mah) değeridir.
Fiyatlara gelince abartılı çok fazla 20700 21700 18350 18500 gibi pillerin fiyatları. Değmeyecek kadar fazla hemde.

Kesinlikle fiyatları çok yüksek ayrıca 700 mAh için ekstra para vermeye gerek yok. En iyisi ben VTC6 alıp mutlu mesut devam edeyim. Zaten mtl'i 1 ohm sarıp kullanıyorum. Bu güne kadar beni üzmedi. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

SONY VTC6 18650 "Devamlı" amperi 19a dir. Mtl kullanıyorsanız bir problem olmaz, Vtc6 nın muadili Lg Hg2 dir , ikisini de güvenle kullanabilirsiniz mtl de.
. VTC6 yı ciğer HG2'yi mtl için kullanıyorum şu an. Gayet memnunum. Sadece diğer pillerin farkı varmı diye merak etmiştim. Ancak oldukça gereksiz oldukları ortada.

• Beğendim
Tepkiler: MGK
Geri