Zgrrs
Community
Einhell Marka akülü vidalamamın yedek aküsü durduğu yerde bozulmuş, şarj aletine takınca hata sinyali veriyor. Muhtemelen yedeği hiç kullanmadığım için bir sorun oluştu. Burada geçen, pil şoklama, pil uyandırma gibi sohbetlere dayanarak açıp bir bakayım istedim. Ne pili ölçmeyi bilirim nede pili söksem tekrar puntolayabilirim, buna rağmen merak işte. Elimde 5 tane 18650 pil olduğunu bilmeden yaşam sürüyormuşum
Neyse gelelim asıl olaya şoklama işleminin nasıl yapıldığını görmek için araştırma yaparken, aslında pillerin tehlikeli olduğunu bilsek de hafife aldığımızı gördüm bu yüzden özellikle deneyimsiz kullanıcılar için bir fikir olması adına bulduğum bir kılavuzu ekleme gereği duydum. Dikkatli olun, piller söz konusu olduğunda tedbiri elden bırakmayın
18650 PİL CID SIFIRLAMA TAMİR CANLANDIRMA YAPMAYIN! NEDEN? CID NE İŞE YARAR? Lİ-iON PİL GÜVENLİK
Neyse gelelim asıl olaya şoklama işleminin nasıl yapıldığını görmek için araştırma yaparken, aslında pillerin tehlikeli olduğunu bilsek de hafife aldığımızı gördüm bu yüzden özellikle deneyimsiz kullanıcılar için bir fikir olması adına bulduğum bir kılavuzu ekleme gereği duydum. Dikkatli olun, piller söz konusu olduğunda tedbiri elden bırakmayın
18650 PİL CID SIFIRLAMA TAMİR CANLANDIRMA YAPMAYIN! NEDEN? CID NE İŞE YARAR? Lİ-iON PİL GÜVENLİK
Son düzenleme: