• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Pilde Çift Kat Shrink Olur mu?

MustafaSincer

Community
Merhaba arkadaşlar abiler uzun zamandır aklıma takılan bir soru var ve internette cevabını bulamadım.Pilleri çift kat shrinklemenin pil güvenliği ve kullanımı açısından bir sorun yaratır mı?Önerileriniz ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Oyla 0
Merhaba arkadaşlar abiler uzun zamandır aklıma takılan bir soru var ve internette cevabını bulamadım.Pilleri çift kat shrinklemenin pil güvenliği ve kullanımı açısından bir sorun yaratır mı?Önerileriniz ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Çift katın sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Mühim olan shrinksiz zaten düşünülemez, ancak shrinkli bir olsa en ufak bir çizik, delik, deforme olduğu an kullanılmaması.

Kullandığınız cihazın pil yuvası tüp şeklindeyse sığmayabilir çift kat kaplama ile. Sığsa bile şayet çok sıkı olduysa, içerideki hava sirkülasyonu azalacağı hatta duracağı için pilde bir şekilde gaz salınımı olursa normalden daha tehlikeli bir durum meydana gelebilir.

Hocama katılıyorum bir ara shringin üzerine bant kapladım ilk bant aşınsın diye fakat pico nun pil yuvasına sığmadı hiçbir şekilde fakat drag gibi geniş pil yataklarına sahip modlarda böyle bir sorun olmaz zaten pico gibi cihazlarda pil takıp çıkartırken herhangi bir sürtünme olmuyor

Çift kat shrik kaplanabilir ama pilleri normalden fazla ısıtırsa diye kontrol et eğer sorun olmazsa o şekil kullan ben de sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası

benim çoğu pilim cift kaplama
eğer ufak pil yuvası olan modunuz yoksa sıkıntı olmaz
ama dar zorla girmemeli
hava alacağı boslukta kalmalı

Geri