• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Pil Seçimi?

Ben sony kullanıyorum. DL için vtc 5a, mtl için vtc 6.
Biraz da ihtiyacınıza göre verebileceğiniz bir karar bu. Kapasite lazım, yüksek amper olmasın (benim mtl için tercihim bu yöndedir.) ya da kapasite sorun değil amperi yüksek olsun (benim dl için de tercihim bu yöndedir.) ya da ikisi de önemli, dengeli olsun (böyle bir şeye ihtiyacın olsa şahaen vtc5 alırdım.) diyebilir, ona göre pil tercihinde bulunabilirsiniz.

Fazla bilgim yok revenger tarzı cihaz kullanicam coilli hazir ama sonra rta atomizer almayi dusunuyorum sizce hangi pili almaliyim

15W civarını geçmeyen bir kullanıcı olarak Panasonic NCR18650B bana fazlası ile yetiyor. Kullanacağınız watt değerini sağlayabilen herhangi bir pil işinizi görecektir. Ama kullanım süresini arttırmak için 2500mah değerinden yüksek bir kapasitede pili tercih etmek yerinde olacaktır.

Elektronik sigara icin en iyi pil nedir..
Sony vtc5a
Sony vtc6
Efest
Samsung
Hangisi.....?
Hep yanlış sorulduğu için sorunun cevabı bulamadı
Soru şöyle olmalıydı benim kullanımın ve benim ihtiyaçlarımı karşılıcak pil hangisi olmalıydı demişti bi üstad
Şöyle düşünün önünüzde bir katalog var ne alıcağınız belli ama değerleri ? Size kalmış
Genel olarak soruyosanız hem dl hem mtl için net bi şekilde AWT red serisi sonynın pillerini geri dönüşüme attırır

Geri