• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Pil Kaplaması Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Madao
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Madao

Community
Herkese merhabalar öncelikle ageis aldim yaninda bi adet efest 26650 pil hediye etti arkadas yalniz pil kaplamasi guven vernedi artı kutbu yarilmis ve yer yer darbeden dolayi ufak delikler vardi sokup yeniden kapladim pil saticisinda aldigim kaplama ile bilgili ustadlardan ricam ara ara bosluklar kaldi pilde bu haliyle tamam midir yoksa yeniden mi kaplamaliyim resimleri ekliyorum

Not: mtl de 7-8 watt da kullaniyorum cihazi

Bu şekilde de problem olmaz ama isterseniz fön makinesi ile tekrar ısıtıp kalan yerleri el ile düzeltebilirsiniz, dilerseniz de üstüne bir kaplama daha yapabilirsiniz, ben çoğunluk mekanik kullandığım için çift kaplama yapıyorum.

Bu şekilde de problem olmaz ama isterseniz fön makinesi ile tekrar ısıtıp kalan yerleri el ile düzeltebilirsiniz, dilerseniz de üstüne bir kaplama daha yapabilirsiniz, ben çoğunluk mekanik kullandığım için çift kaplama yapıyorum.
Hocam eski kaplamanın üstüne tekrar kaplamamda sıkıntı yoktur yani sizden anladığım doğru mudur...

Hocam fon makinesi ile kapladim ama elim yandi yine de yapismadi oralar kaldi oyle cift kat yapinca da makineye girmedi pil

Hocam eski kaplamanın üstüne tekrar kaplamamda sıkıntı yoktur yani sizden anladığım doğru mudur...
Hayir hocam tamamen soktum eski kaplama kalkmisti zaten once uzrrine yaptim icime sinmeyince tamamen sokup kapladim ama kaplama biraz genis oldugu icin bu kadar duzgun oldu bu şekilde regule modda kullansam sorun cikarir mi yani

Hiç bir problem yok hocam sadece sl class gibi 21700 pili kanirtarak taktigimiz modlarda pil kalınlığı çift kaplama ile daha da artacağı için problem olabilir, onun dışında daha sağlam olduğu için çift kaplamanın daha güvenliği olduğunu düşünüyorum

Pil moda girerken surtmuyorsa ve kaplamanın deforme olma durumu yoksa kullanılabilir ama @Turk hocamın da dediği gibi boşlukları alırsanız tabiki daha iyi olur
Hocam simdi yeniden isittim bosluklar gitti yapisti ama kat gibi iz kaldi kaplama biraz buyuk geldigi icin bosluk kalmadi ama izler kaldi uzerinde sarja koydum simdi teşekkür ederim herkese yardimi icin

Geri