Kapalı Pico- Vtc Mini - Sbs Mod Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rekkles
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rekkles

Community
SBTV Sorumluluk Reddi
  1. ONAYLIYORUM
Merhabalar, tekrardan döndüğüm için pico, pico plus, vtc mini yada sbs mod arıyorum. Sbs modta high end tarzı modlar aramıyorum. Teşekkürler.

hocam bir dost tavsiyesi vereyim
2016da kullandığımız cihazlara para harcamak akıl karı değil
bütçe sebebi ile pico vs arıyorsanız anlarım elbet, yokluk mertliği bozar
esfvape'deki rekkles sizseniz zaten 2016 yıllarından kullandığınızı hatırlıyorum, o dönemin nostaljisi çekicş gelebilir ancak teknolojik yokluk döneminin nostaljisinden kaçınıp güzel bir sbs edinin bence
hatta sıfır brunnhilde sbs bulursanız haber edin😊

hocam bir dost tavsiyesi vereyim
2016da kullandığımız cihazlara para harcamak akıl karı değil
bütçe sebebi ile pico vs arıyorsanız anlarım elbet, yokluk mertliği bozar
esfvape'deki rekkles sizseniz zaten 2016 yıllarından kullandığınızı hatırlıyorum, o dönemin nostaljisi çekicş gelebilir ancak teknolojik yokluk döneminin nostaljisinden kaçınıp güzel bir sbs edinin bence
hatta sıfır brunnhilde sbs bulursanız haber edin😊
Merhaba hocam, evet benim :) biraz maddiyattan öyle dedim birde pico benim için çok ayrı hem ufak hem kullanışlı. Sbs modta arıyorum 2. El tercihim olacak, şu aralar sıfır modlara çıkamam. Atomizer, pil, likit vs. değerken açıldım biraz. Brunhilde zamanında aradım ama kullanmak nasip olmadı. Denk gelirse niye olmasın. Bir aio setup yaptım, elimde de ekstra 1 atomizer oldu. Onu kullanmalık idarelık arıyorum aslında. Seve seve haber veririm hocam ne demek :)

eskileri az çok hatırlıyorum, daha yaşlanmamışım o zaman😊
aio uzun süre götürür hocam
siz sbs bakın bence, madem elde var acele etmeyin

Geri