Merak ettigim bir konu var: elinde sadece sbs olanlar sarimlarini nasil yapiyorlar. Jigini pilini tupunu demisligim vardi bir arasbs mod
bunu hiç düşünmemiştimMerak ettigim bir konu var: elinde sadece sbs olanlar sarimlarini nasil yapiyorlar. Jigini pilini tupunu demisligim vardi bir ara
yedek lazım sanırım, sadece sbs önermemek lazım demek kiSBS de sarım zor gercekten. Elinde thelema solo olduğu için sorun yaşamıyorum ama muhtemelen aşağıda ki şekilde çözüm uretirdim.
Ekli dosyayı görüntüle 64969
Merhaba iki cihazı da aktif kullanmaktayım.Başlangıç seviyesinde mtl icin hangisi daha uygundur her iki cihazin da + ve - leri nelerdir hangisini almak daha mantıklı
Üstadım brunhilde getirtirtmeyi denedim ama bulamadım maalesef.hocam ikisi de kötü değil ancak alternatif olarak bütçe varsa sbs mod bakılabilir (mesela kimse brunnhilde sbs satmıyor, bulsak normal fiyatlara alacaz ama yok)
ben pico 2 daha çok beğeniyorum mesela daha güzel görünüyor, görünümün dışında pico plus ile swag arasında seni rahatsız edecek bir fark yok
maymun iştahlı olmazsan alacağın tüm modlar seni mtl içimde üzmez bence, bende 2 tane thelema solo bi tane de L200 var yedek tutmak önemli, bütçen varsa ikisini de al biri yedek durur veya değiş değiş kullanırsın mis gibi
Evet swag2 nin çipi resmen bir üretim harikası ben daha bu kadar hızlı ateşleme yapan cihaz görmedim.çipinden dolayı ( ) benim önerim swag 2 olurdu ama üretimi yok ve hangi seride axon çipe geçti hatırlamıyorum. bulabileceğiniz swag eski çipli olacaktır büyük ihtimalle.
eğer uzun demezseniz vaporesso gen80s , target 100 ya da target 80 (3000 mah dahili pilli) de bakabilirsiniz.
mesela denk getirirsem kendime bir tane vaporesso gen nano alabilirim.
Benim bahsettigim hiz degil stabilite aslinda axon cipi kullandim cidden basarili. Standard modlarda tercihim vaporesso olur.Evet swag2 nin çipi resmen bir üretim harikası ben daha bu kadar hızlı ateşleme yapan cihaz görmedim.
Üretimi çok az da olsa devam ediyor.
İlk partiyi getirttim bitti bitecek
2. Parti yolda
ben amazon.de buldum ama alamıyoruz malumÜstadım brunhilde getirtirtmeyi denedim ama bulamadım maalesef.