OzzMods'dan aldım 1 tane... Eve geldi 2 tane ☺
Ekli dosyayı görüntüle 54269
Driptip hediyeniz için teşekkür ederim hocam. Oldukça keyifli bir driptip çalışması olmuş, beğendim ????
Ekli dosyayı görüntüle 54270
Pil kapağı ise sanki daha yumuşak hatlara sahip olsa daha hoş olabilirmiş gibi. Yanlış anlamayın ama lütfen, yapıcı eleştiri olarak söylemek istedim ????
Gerek yiv kısmı, gerek üstündeki deseni biraz fazla hissediliyor gibi geldi bana. Parmak sürtünce daha yumuşak olsa daha iyi olabilirmiş gibi. Yiv kısmı oldukça keskin, içeride kaldığı için bu pek sıkıntı değil ama. Pilin negatif kısmına değen kısım orijinaldeki gibi biraz yuvarlatılabilirse daha iyi olabilir gibi...
Ekli dosyayı görüntüle 54271
Eldeki makineleriniz buna izin vermiyor olabilir ama tabi, bunu da anlayabiliyorum. OzzMods büyüdükçe gelecekte daha iyi işler çıkartacağından hiç şüphem yok ????
Son olarak da yükseklik...
Ekli dosyayı görüntüle 54272
Orijinal pil kapağının yivler dahil hali bu kapağın yivler hariç hali gibi. Kapak güzel oldu ama boyu uzadı, aynı boyda yapılabilirse ve farklı desenler ile yapılması mümkün olursa beğendiğim yeni modelleri de edinmek isterim.
Deseni böyle nokta nokta yerine knurling yapabilirseniz çok daha orijanal duracak gibi, eldeki hissiyatı da daha iyi olacaktır.
Yeni çalışmalarınız merakla bekliyor olacağım. Expro tanklarında çok güzel işler çıkartmışsınız, fev'ler için de benzer şeyler yapıldığını görmüştüm yabancı platformlarda, ben kullanmıyorum ama üretmeyi düşünürseniz kullananlara hitap edecektir fev ürünleri.
Lite19 için custom tank tasarımları yaparsanız da ilgilenebilirim muhtemelen ????
Tekrardan çok teşekkürler hocam.
Hayırlı işler, bol kazançlar.
Saygılar..
Edit: Yumuşatma olayı brushed polishing yapılarak sağlanabiliyormuş sanırım..