• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Pico İçin DL Atomizer Önerileriniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AKIN258
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AKIN258

Yeni Üye
Selamın Aleyküm , pico için dl atomizer önerileriniz?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-02-05 saat 20.21.59_f7083b7f.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-02-05 saat 20.21.59_f7083b7f.jpg
    36.7 KB · Görüntüleme: 5
Özellikle 18650 tek pilli cihazlar için DL çok kullanışlı yada yeterli bir cihaz olmayacağı için geçmiş dönemde yapılan konuşmalardan yola çıkarak tek coilli yüksek W değerleri ile kullanılmayacak bir atomizer olduğuna emin olun. Marka model tavsiyeleri gelecek olsa da bilgi amaçlı yazayım, belki yanlış ifade etmişte olabilirim siz yine kendinizde bir göz gezdirin konuya.

tek pilli cıhazlarda 0,30 ohm altına inilmezse ideal olabilir yedek piliniz olacaksa DL olabilir ama tek pil ile işiniz zor olur. .
çift sarım bir atomizer size uymaz tek sarım olması daha iyi tek pillilerde.
DL atomizerler hakkında pek bilgim yok buhar aroma performans olarak .
şahsi kullanım böyle benim .
IMG_8758.JPG
sağdaki voopoo tank onunla 0,30.ohm coil takılı oda zaten 35.w istiyor ama 20,wat ile güzel içim veriyor.
diyerleri MTL zaten. 20.ve 30.wat arası bir içimde zaten yedek pil ister. bende 3 adet var bu sebebden.

Son düzenleme:
Şart değil sadece beklentinizi DL olarak çok yüksek tutmayın. Yukarıdaki söylenenler dahilinde sizde araştırmanızı teyitlerinizi yapıp hatta yeni gelecek yorumlara da istinaden yine de DL istiyorsanız sizi ve cihazı zorlamayacak bir atomizere karar verin.

L200c kullanıyorum ustam zaten picoyu değerlendirmek istedim boş duruyor diye boşta durucağına mtl setup kurayım o zaman teşekkür ederim bilgileriniz için

O zaman mantıklı tabi ki, DL ile gereksiz masrafa da gerek yok. İkinci el bölümünde elden çıkarmakta mümkün ama yedek de cihaz olması da iyidir.

Geri