kısaca özetleyelim
bir çipe onda olmayan yetenekleri açığa çıkartan bir yazılım hiçbir zaman olmadı
mesela çift çekirdekli işlemcisi olan bir tv aldınız, asla 4c8t işlemci olmaz yazılımla eşyanın tabiatına aykırı (bunu şu yüzden yazdım pico watt modu haricinde çalışmaz, dna çip gibi tc modda kullanıyorum zannediyorsunuz ama bu çipte tc mod için gerekli donanım yok)
ancak bir çipe üreticinin koymadığı bazı basit özellikleri orjinal olmayan yazılım ile elde edebilirsiniz
işte puff sayacı olsun ne bileyim önce 60w 2sn sonra 50w güç vermesi (preheat diyelim) saat vs yapılabilir
tabii bu yazılım geniş geniş test edilemeyebilir (mesela ben çin malı telefonda pixel experience rom kullanıyorum bazı sürümler hatadan bugdan geçilmiyor)
bu yüzden yazılımcı arkadaşın gözünden kaçan hatalar elbette olabilir, bu yüzden stabil sürüme geçin acilen (gece 4te kendi kendine açılıp ateşlemeyeceğini kimse garanti edemez)
tc mod kullanmaya çalışıyorsanız da (aslında o gerçek ısı kontrolü değil ama siz bilirsiniz ben karışmam) yeni yüklediğiniz arctic fox sürümlerinde ilk başta tc modda kullanmamaya özen gösterin veya düzgün çalışan sürümden yükseltme yapmayın, kazanan takımı değiştirmeye gerek yok