• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Pharaoh Mini Sabitleme Parçası Sıkışık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Samet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Samet

Community
Selamlar herkese. @fox mulder hocamdan aldığım Pharaoh Mini bugün elime ulaştı. Sağolsun paketlemesi falan özenliydi. Söküp temizlemek isterken atomizeri sabit tutan parçayı sökemedim bir türlü. Buzluk ve eldiven yöntemlerini denedim,en son penseyle açma aparatını tutup güç almayı da denedim,bana mısın demedi. @fox mulder hocam da bir iki yöntem tavsiye etti,onlar da işe yaramadı maalesef. İşin kötü yanı,daha da zorladıkça yalama olmaya başladı,resimde mavi yuvarlak içindekilere ben sebep oldum,nasıl bu kadar sıkışmış anlamadım. Youtube incelemelerinde efor sarf etmeden döndürüyorlar. :) Başka bir yöntem bilen varsa cevaplayabilir mi?
pharaohmini.jpg

Merhabalar hocam, bir fikir daha geldi aklıma. Yuvalara oturacak kalınlıkta bıçak sırtı yerleştirip uzunluğunun vereceği ekstra güç ile döndürebilirsiniz belki, bir deneyin isterseniz. Lütfen dikkatli olun ama, elinizi falan kesmeyin..

Düzeltme: Şimdi rip trippers videosuna baktım da, sanırım içeride kalıyormuş o parça. Bıçak sırtı da yalan oldu gibi :( Yeni fikir... Kutu içinden çıkan döndürme aparatını yuvalara yerleştirip aparatı pensi yardımı ile çevirmeyi deneyebilirsiniz (y)..

Son düzenleme:
Merhabalar hocam, bir fikir daha geldi aklıma. Yuvalara oturacak kalınlıkta bıçak sırtı yerleştirip uzunluğunun vereceği ekstra güç ile döndürebilirsiniz belki, bir deneyin isterseniz. Lütfen dikkatli olun ama, elinizi falan kesmeyin..

Düzeltme: Şimdi rip trippers videosuna baktım da, sanırım içeride kalıyormuş o parça. Bıçak sırtı da yalan oldu gibi :( Yeni fikir... Kutu içinden çıkan döndürme aparatını yuvalara yerleştirip aparatı pensi yardımı ile çevirmeyi deneyebilirsiniz (y)..
Hocam whatsapp son anlattığınız yöntem + wd40 anca işe yaradı. :D Yan mahallede de @Spica da pro üstad aynı çevirme yöntemini önerdi. Şimdi bu wd40 denen naneyi iyice silmem gerekecek atodan.
Düzenleme:Erken sevindim ???? Bu sefer de asıl açmam gereken taraf sıkışık hala. Likit dolum yeri.

Son düzenleme:
Hocam whatsapp son anlattığınız yöntem + wd40 anca işe yaradı. :D Yan mahallede de @Spica da pro üstad aynı çevirme yöntemini önerdi. Şimdi bu wd40 denen naneyi iyice silmem gerekecek atodan.
Düzenleme:Erken sevindim ???? Bu sefer de asıl açmam gereken taraf sıkışık hala. Likit dolum yeri.

Tebrikler hocam, sevindim açabilmenize ???? Temizleme kısmı en zoru olacak emin olun, sinek ilacı gibi kokuyor wd40 ???? Likit doldurma kısmında 3 delik var, 2 tanesine seramik cımbız sokup çevirebilirsiniz ama iç kısmı çizmemeye çalışın bunu yaparken (y)..

Geri