Merhabalar, öncelikle forumu yeni keşfetmiş birisi olarak aranıza taze katılmış bulunuyorum. Forumu biraz inceledim, gerçekten tecrübeli insanlar olduğunu gördüm. Kıymetli tecrübe ve önerilerinizle hareket etmek isterim. Danışacağım konulara rahatlıkla cevap verebilmeniz adına kendimle ilgili birtakım bilgi vermek istiyorum. Ben daha az zararlı olmasından ziyade tamamen sürekli artan sigara fiyatlarından bezdiğim ve çok sigara içtiğim için elektroniğe geçiş yapmış birisiyim. Şuan çok memnunum orası ayrı. Ekonomik olması sebebiyle Wilmar base tercih ediyorum. Aromalı ve yüksek VG içim yapıyorum. Bu bilgilere göre sormak istediğim konuları şu şekilde sıralayabilirim;
1- Zeus X RTA için Dual Coil - DL şeklinde hazır sarılı performans teli arıyorum. Bu alanda başarılı firma/site önerilerinizi alabilirim.
2- N-Base ve Aroma için mümkün olduğunca ekonomik, güvenilir ve hijyenik iş yapan tedarikçi önerilerinizi alabilirim. Hatta belki Aroma için X sitesi N-Base için X sitesi bile diyebilirsiniz. Tüm önerilerinize açığım bu konuda.
Okuyan, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
1- Zeus X RTA için Dual Coil - DL şeklinde hazır sarılı performans teli arıyorum. Bu alanda başarılı firma/site önerilerinizi alabilirim.
2- N-Base ve Aroma için mümkün olduğunca ekonomik, güvenilir ve hijyenik iş yapan tedarikçi önerilerinizi alabilirim. Hatta belki Aroma için X sitesi N-Base için X sitesi bile diyebilirsiniz. Tüm önerilerinize açığım bu konuda.
Okuyan, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Oyla
0