Teferruat istemiyorum şu anlık. Sadece cihaz sıkıntı çıkarıp uğraştırmasın yeter. Pico ile görüntü de uyumlu olur diye düşünüyorum.Isı kontrol vs kullanmayacaksanız çok rahat iş görür hocam. Kendim de penodat V1 ile pico kullanıyorum.
Picodes candır üzmez ????Teferruat istemiyorum şu anlık. Sadece cihaz sıkıntı çıkarıp uğraştırmasın yeter. Pico ile görüntü de uyumlu olur diye düşünüyorum.
Eyvallah hocam. İnşallah orjinal pico bulabilirim. Baya replika versiyon vaPicodes candır üzmez ????
Valla öyle hocam. Alırken versiyon olayına bakmadan almayın.Eyvallah hocam. İnşallah orjinal pico bulabilirim. Baya replika versiyon va
Eyvallah hocam. İnşallah orjinal pico bulabilirim. Baya replika versiyon va
Bakalım. İnşallah güvenilir bir satıcı bulabilirim.Valla öyle hocam. Alırken versiyon olayına bakmadan almayın.
Hala çok fazla kullanan var. Boşuna yıllara meydan okumadı diyorsun ????Arctic fox yazılımı ile güncel modadan bile iyi performans alıyorum kesinlikle uzun yıllar hizmet eder
50 liraya coil bile bulunmuyor ???? bakalım orjinal pico bulmak gerekiyorValla bende halen kullanıyorum 50 liraya orijinal pico mod almıştım pandemi öncesi