ben ağırlığa aslında pozitif bakıyorum biraz, daha sağlam bir ürün kullandığım hissiyatını veriyor, altta da ml class olunca gülle gibi taşıyorum elimde28ga 2.5mm kılavuz, 7 ya da 8 tur. 14,15w arası. Akmıyor, damlamıyor son derece pratik. Tek olumsuz yanı epey ağır.
Ben akıtıyorumbu nasıl kaçmış iyi akıl etmişsin @pruda
her zaman söylüyorum çok paran yok ve kafan karışıksa yeni bir ato arıyorsan ve
kurulumu basit aroması iyi olsun istiyorsan olay Penodat
heralde bu atoyu akıtana kupa verirler
Ben akıtıyorum
En kolay atomizerleri itinayla akıtır
Kupa için adresi öm ile mi göndereyim
Bir kupa da ben rica ediciiim
bu nasıl kaçmış iyi akıl etmişsin @pruda
her zaman söylüyorum çok paran yok ve kafan karışıksa yeni bir ato arıyorsan ve
kurulumu basit aroması iyi olsun istiyorsan olay Penodat
heralde bu atoyu akıtana kupa verirler
Arkadaşa aldık bir tane. Şöyle akıtmaz, böyle güzel diye övdüm. Sarım yapıyorum, maksat görsün öğrensin. Pamukladım, likiti koydum... Şırıl şırıl geliyor hava kanalından. ben de anlamadım nasıl olduğunu.
Ayakta alkışlıyorum sizi Teli ve pamuğu atonun üzerine fırlatıp kapağını kapatsanız yine akıtma yapmaması lazım penodatArkadaşa aldık bir tane. Şöyle akıtmaz, böyle güzel diye övdüm. Sarım yapıyorum, maksat görsün öğrensin. Pamukladım, likiti koydum... Şırıl şırıl geliyor hava kanalından. ben de anlamadım nasıl olduğunu.
abi deneyeceğiz o zaman bu arada penodat bana heredot cevdeti hatırlatması tuhaf geliyorDaha bir kaç günlük penodat sahibi olarak çok beğendim. Kurulumu doldurması kolay, sıkılığı gayet güzel. Temco 28 GA 6 aralıklı sarımla çok memnunum
Ekli dosyayı görüntüle 3372