• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Paypal Hesabımı Kullanamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadir

Community
Selamlar herkese.

Bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Bildiğiniz üzere paypal Türkiye piyasasından ne yazık ki çekildi. 3fvape'den sipariş vermeye çalışıyorum, eski paypal hesabımla ödeme yapamıyorum. Kredi kartında da Türkiye gümrük problemlerinden dolayı türk kredi kartı ile işlem yapamıyorum.. Bulgaristan'da bir arkadaşımın akrabası var, ona gönderteceğim fakat ödeme kısmını aşamadım. Yol yordam bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Teşekkürler şimdiden..

Paypal kullanabilirsiniz evet ama bunun bir kaç farklı yolu var. Ya yurtdışından hesap alacaksınız yada yurtdışında hesap açacaksınız. Açtığınız hesabı doğrulamazsanız 100 euro işlem limiti oluyor. Doğrulamak için de çeşitli yöntemler var.
Peki bu doğrulanmış hesaba para nasıl atıcaz. transferwire gibi aracı kurumlarla... başka örnekleri de var. kısadan özet bu

Yurtdışında sanal kart satan firmalar var. Ön ödemeli kart satıyor, onları da paypal hesabınıza bağlıyorsunuz(eğer ödeme sadece paypal ile ise) veya direk önödemeli kartınızla alış-veriş yapıyorsunuz. Fakat bu önödemeli kart sistemininde bir komisyon ücreti var ve bir seferlik kart parası alıyorlar. Bu servisi veren bir kaç firma var sağlam.

Paypal sorunu olup R10 üyeliği olanlar oraya göz atsın bence . İkinci seçenek olarak şayet swift gibi bir para gönderimi yapacaksanız komisyonu çok komik rakamlar olan transfer yöntemleri var . Satıcı ile görüşüp bu transfer yöntemlerini kullanıp kullanmadığını sormak lazım . Eu ve U.S satıcılar genelde bir çok transfer yöntemini kabul ediyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar çözdüm, sizinle de paylaşmak istiyorum. :)

Vpn ile bağlanarak önce siparişimi Bulgaristan'a göndereceğim için yeni bir hesap açtım ve kendi adımı ve Bulgaristan'daki adresi verdim. Akabinde benim enpara vadesiz hesap kartı tanıttım, deneme çekimlerini yaptı. Durumu 3fvape'e aktardım, adres aynı olursa bizim için problem yok dediler. Son ödeme sayfasına gelene kadar her şey yolunda olmasına rağmen kartımı kabul etmedi yine. 3f'e bunu da aktardım, bi invoice oluşturup benim yeni hesaba attılar. Ödemeyi yaptım, transaction id'yi ilettim. Bitti çok şükür.

En azından bu site için böyle bir yol var, diğer "sadece paypal ile alışveriş yapılabilen" siteler için benzer bir yol izlenebilir.

Sevgiler, selamlar..

Benzer bir maceraya geçen sene girişmiştim olan 26 dolar parama olmuştu hocam, gerçi sonra geri aldım fakat sancılı bir süreç açıkcası. Öncelikle söylendiği gibi yurtdışından hesap açmanız gerekiyor vpn vb eklentilerle mümkün, sonrasında astropay gibi aracı sanal kart firmalarına kayıt olup sanal kart oluşturmanız gerekiyor, sonra bu sanal karta kendi kartınızdan belli bir kesintiyle para aktarmanız daha sonra o kartıda paypal hesabınıza tanıtmanız gerekiyor.

Voila Açtık Paypalımızı :)))
takır takır çalışıyor VISA kartla. Ödeme alma konusu hala problem ancak ödeme yapabiliyoruz. Zaten bizde kazanmanın değil harcamanın derdindeyiz

Geri