Açık söylemek gerekirse merak ettiğim bir atomizer. Aroması olsun boğaz vurumu olsun sarım şekli kolaylığı olsun. Biraz bizi bilgilendirir misin? Üstadım.Yaklaşık 10 gündür Patibulum mtl rta kullanıyorum, 28 ga kanthal 2.5mm klavuza 7 tur hafif ayrık sarım kullanıyorum.
Kullanan diğer arkadaşlardan sarım tavsiyesi istiyorum
Sarımı ve pamuklaması zor değil, aromayı net olarak tüm notalarıyla veriyor. Hava ayarının tam açık ve tam kapalı hali arasında çok az bir sıkılık farkı var. Tam açık hali bile bir çok mtl rtanın tam kapalı halinden çok daha sıkı. Driptipi kısa olduğu için seri çekimlerde ısınıyorAçık söylemek gerekirse merak ettiğim bir atomizer. Aroması olsun boğaz vurumu olsun sarım şekli kolaylığı olsun. Biraz bizi bilgilendirir misin? Üstadım.
Saygılarımla....
O zaman başarılı bir mtl rta diyebiliriz. Peki hem tütünde hem pastanede ya da meyveli likitlerde denediğin oldumu?Sarımı ve pamuklaması zor değil, aromayı net olarak tüm notalarıyla veriyor. Hava ayarının tam açık ve tam kapalı hali arasında çok az bir sıkılık farkı var. Tam açık hali bile bir çok mtl rtanın tam kapalı halinden çok daha sıkı. Driptipi kısa olduğu için seri çekimlerde ısınıyor
Ne zamandır takibimde olan bir atomizer. Aroma konusunda çok başarılı olduğu söyleniyor. Bu atomizerin her hava kanalının nereyse aynı olması ve sıkı olması klonlarının üretim hatasından kaynaklı olduğu söyleniyor. Orijinal olanlarda bu hata yok diyorlar. Sizdeki orijinal mi klon mu hocam?Sarımı ve pamuklaması zor değil, aromayı net olarak tüm notalarıyla veriyor. Hava ayarının tam açık ve tam kapalı hali arasında çok az bir sıkılık farkı var. Tam açık hali bile bir çok mtl rtanın tam kapalı halinden çok daha sıkı. Driptipi kısa olduğu için seri çekimlerde ısınıyor
Bendeki de klon ama üretim hatası yok, hava kanalları farklı derinlikte, sıkılığı güzelNe zamandır takibimde olan bir atomizer. Aroma konusunda çok başarılı olduğu söyleniyor. Bu atomizerin her hava kanalının nereyse aynı olması ve sıkı olması klonlarının üretim hatasından kaynaklı olduğu söyleniyor. Orijinal olanlarda bu hata yok diyorlar. Sizdeki orijinal mi klon mu hocam?
Tütün ve pastane de gayet güzel, meyveli olarak henüz denemedimO zaman başarılı bir mtl rta diyebiliriz. Peki hem tütünde hem pastanede ya da meyveli likitlerde denediğin oldumu?
Denemek lazım en kısa zamanda notunuda vermek lazım. Bilgilendirme için teşekkür ederim üstadım. Saygılarımla...Tütün ve pastane de gayet güzel, meyveli olarak henüz denemedim
Merhaba hangi firma klonu sizdekiBendeki de klon ama üretim hatası yok, hava kanalları farklı derinlikte, sıkılığı güzel
Onu malesef bilmiyorum kutuda sadece Patibulum project9 yazıyor, orjinalden tek farkı 4 değilde 3 hava ayarı olmasıMerhaba hangi firma klonu sizdeki
Onu malesef bilmiyorum kutuda sadece Patibulum project9 yazıyor, orjinalden tek farkı 4 değilde 3 hava ayarı olması
Meyveli 3-4 farklı tat ile de denedim hocam,gayet iyi ama bence tütün grubunda daha başarılıDenemek lazım en kısa zamanda notunuda vermek lazım. Bilgilendirme için teşekkür ederim üstadım. Saygılarımla...
Teşekkür ederim güzel paylaşımların için. ???? ????Meyveli 3-4 farklı tat ile de denedim hocam,gayet iyi ama bence tütün grubunda daha başarılı