Bu sarım ile bu atomizer bir cevher bana göre.Patibulum kullanıcıları olarak az sayıda olabiliriz ama biz de varız????
Döktürün bakalım sarım pamuklama önerilerinizi
Bende aynı sarım ile kullanıyorumBu sarım ile bu atomizer bir cevher bana göre.
Ben dremel işini aldıktan 2 gün sonra yaptım. Aromada bariz artış varİlk seriden hava kanal hatalı bir adet val elimde birkaç aydır. Malesef bir kere topladım, sonra temizleyip kaldırdım.
Dremel ile hava kanalını açmayı deneyeceğim bir zaman...
Benim de orijinal olarak almayı düşündüğüm atolardan yorumunuz nedir ?Orj patibulum ile bende aranıza katıldım ????
Momentousun sıkı içim imkanı sunanı gibi bir atomizer olmuş sıkılık aroma kaybına pek etki etmiyor gibi en küçük hava ayarı ciddi sıkı pratik çok keyifli bir atomizer olmuş buhar sıcaklığı ılığın bir tık üstü ama sıcağa yakın değil ılığa yakın ben sevdim aroma çok çok iyi, boğaz vurumu 12 mg kullandıgım için yeterli. Hem havadar hem sıkı içim imkanı sunan, aroması çok çok iyi olan, pratik, malzeme kalitesi üst seviye bir atomizer kısacaBenim de orijinal olarak almayı düşündüğüm atolardan yorumunuz nedir ?
bende 1st batch var, fark 1 de 3 kademeli hava ayarı 2 de 4 kademeli hava ayarı var başka farklar varmı bilmem.1st batch ve 2nd batch arasındaki fark nedir arkadaşlar? Daha doğrusu var mı bir fark diye sorayım?