• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Pandemi Sonrası İçin Mtl Atomizer Önerilerinizi Bekliyorum...

msamisengul

Community
Herkese hayırlı ramazanlar.
Pandemi döneminde ara verip ateşliye dönmek zorunda kalmıştım.
Şimdi yeniden dönüş yapmak istiyorum. Ama geçen sürede bir çok şey değiştiğini görüyorum.
Çok fazla takip edemedim. Ama forumun güncel olduğunu biliyorum. Buna göre önerilerinizi bekliyorum.
Kafamdaki iki atomizer

1. Spica pro
2 Troy atomizer
Veya pod önerilerinizi, yada mt farklı atomizer önerilerinizi bekliyorum.

Hocam hedefimiz boğaz vurumu ise endişelenmeyin. Dünya üstünde üreticilerin yemini var, vurum atosu yapmama yemini???? Yeni atolarin cogu aroma odaklı oluyor.

Spica Pronun üretimi yok, piyasada temizi yedeklisi çok az kaldı. Başına bir şey gelse parçası bulunmaz.

Troy konusunda bir şey diyemiyorum.

Major veya FeV tercih edebilirsiniz, ateşli sigara vurumu arıyorum ben derseniz.

Hocam hedefimiz boğaz vurumu ise endişelenmeyin. Dünya üstünde üreticilerin yemini var, vurum atosu yapmama yemini???? Yeni atolarin cogu aroma odaklı oluyor.

Spica Pronun üretimi yok, piyasada temizi yedeklisi çok az kaldı. Başına bir şey gelse parçası bulunmaz.

Troy konusunda bir şey diyemiyorum.

Major veya FeV tercih edebilirsiniz, ateşli sigara vurumu arıyorum ben derseniz.

Biraz araştırma yaptım. İşin açıkçası majorda yok gibi. Fev olayını açıkçası bilmiyorum.
Daha önce ares 1 kullanmıştım. Oldukça havadar (tüm delikleri kapalı halde) ve hüsran olmuştu.
Malum fiyatlar ortada tek atış yapıp devam etmek istiyorum.
Biri aresin 2. versiyonu için spica ayarında demiş.
İşin açıkçası aroma derdinde değilim. Boğaz vurumu ve havadar olmayan bir şey arıyorum.

Biraz araştırma yaptım. İşin açıkçası majorda yok gibi. Fev olayını açıkçası bilmiyorum.
Daha önce ares 1 kullanmıştım. Oldukça havadar (tüm delikleri kapalı halde) ve hüsran olmuştu.
Malum fiyatlar ortada tek atış yapıp devam etmek istiyorum.
Biri aresin 2. versiyonu için spica ayarında demiş.
İşin açıkçası aroma derdinde değilim. Boğaz vurumu ve havadar olmayan bir şey arıyorum.
O zaman ya spica pro ya da fev lazım sana, fev için 0.8mm lik hava pinleri var onlar sıkı içim sağlar.

Geri