Disposable ve podlar konusunda haklısınız ikisi de çok yaygın hatta şu son 2 aydır sokakta normal elektronik sigara kullanan sadece bir veya 2 kişi gördüm bavulla talebi pek karşılayamazsınız.Ama atomizer ve modların stoklar o kadar az oluyor ki ister istemez böyle düşünüyor insan.Birkaç ay önce Buharistan'a Requiem RTA geldi araştırayım dedim 2-3 gün sonra almaya karar verdim bir baktım gold dışında bütün renkleri bitmiş. Gold alsam iyi durur mu kötü durur mu derken oda bitti. Aynı şeyi berserker klonu bulduğumda da yaşadım. Ama iyi ki alamamışım dead rabbit'in yorumları çok iyi bakalım nasıl çıkacak.
hocam şöyle
şimdi 5er çeşit mod pod atomizer olsun
her bir satıcı 10ar stok istese 150 adet yapar, bu işi yapan 20 kişi olsa 3.000 adet ancak disposable olarak şuan günde tüketilen 3.000 adetten çok çok fazladır... ama hadi 10 kişi diyelim 1.500 adet
kg bazında 250kg üzeri, dikkat çekmeyecek miktar aslında bir tır 24 ton alır
kutu boyutu 15x6x6 bile olsa ki ufak tuttuk 8 metreküp civarında yine dikkat çekmeyecek gibi ancak tarama ve tam tespit kısmını atlamazsak
haliyle toplu geliyorsa iyi para yediriliyor, günübirlikçi ile geliyorsa riskli illa yakalanan olacak ki geçen diplomatik araçta yakalama yapıldığını düşünürsek bunlar zulada gelir
şuan gelen ürünlerin bir kısmı avrupa birliği ürünü, yani çin sitesinde gördüğünüz fiyattan yüksekte haliyle riskleri de düşünürsek aldığımız fiyatlar ne çok ne az ama kaçakçının insiyatifinde olmak biraz can sıkıcı... diposable güzel para bırakıyor (getiren, toptan alan ve son satıcı ekmek yer genelde ki 1.5-2 dolara gelen ürünler var sen 15dolardan az ödemiyorsun) , bir mod satsan adam 3 yıl uğramaz atomizer alsa dönüp bakmaz ama bir pod bir tek kullanımlıkla sana bağımlı oluyor x y z kişiden alması önemsiz getiren el tekse perakendeci onun için önemsizdir, haliyle zulamı 250gr ağırlığındaki kutu yerine 8-10 mod kutusu boyutunda 30lu-50li disposable kutusuna ayırmak daha mantıklı oluyor...
klon atomizer almana gerek yok, ancak üretimi durmuş/piyasada olmayan bir ürün (flash vs) için düşünülebilir
dead rabbit üzmez diye düşünüyorum, hayırlı olsun