O özellik coil yanmasın diye vaperosso firmasının cihazlarına koyduğu bir özellik ben başka marka bir cihazda bu özelliği görmedim ve bir kere beni coil yakmaktan kurtardı.
Voopoo Drag var elimde hocam aynı özellik bu cihazda da var ancak hep sabit watt ile içim yaptığım için çok işime yaramıyor.O özellik coil yanmasın diye vaperosso firmasının cihazlarına koyduğu bir özellik ben başka marka bir cihazda bu özelliği görmedim ve bir kere beni coil yakmaktan kurtardı.
@url hocam konuyu belki biraz farklı anlamış olabilirsiniz , burda otomatik ayarlanan watt sabit bir watt değil yani tedbir amaclı tanımlanıyor siz sonra isterseniz değiştirabiliyorsunuz.
Başıma gelen olayı anlatırsam daha net olur eskiden bir ara hem dl kullanıyordum hemde mtl ye yeni başlamıştım , cihazım tarot proydu o zamanlar ciğerde sarımım 0.25 ohm civarı 50 watt da kullanıyorum birazda mtl içeyim diye atomizeri değiştirdim yeni coil dedim ama watt ayarı yapmayı unuttum ve ateşledim tabi kafa dank etti ama içimden de dövünüyorum yanmıştır pamuk diye sonra tam watt ayarı yapmak için cihazın ekranına baktımki yanlış hatırlamıyorsam 1.10 ohm civarıydı ve 20 watt gibi bir değer belirlemişti cihaz kendine ve o güçte ateşlemişti böylelikle bende pamuğun yanmasından kurtuldum cihazı 15 watt civarı ayarlayıp kullanmaya devam ettim.
O özellik coil yanmasın diye vaperosso firmasının cihazlarına koyduğu bir özellik ben başka marka bir cihazda bu özelliği görmedim ve bir kere beni coil yakmaktan kurtardı.
hesap konusunu tam olarak bilmiyorum o yüzden otomatik ayarlaması güzel olur benceBen olsam güvenmem otomatiğine. İlla kendim bir hesaplar da öyle ayarlarım.
mtl kafa taktım sanırım max 40 watt destekliyordu 55 wattan direk 40 a çektiKoilin watt aralığı kaç taktığınız luxe s otomatik kaça ayarlıyor watt ı?
tam olarak bahsettiğim konu buydu@url hocam konuyu belki biraz farklı anlamış olabilirsiniz , burda otomatik ayarlanan watt sabit bir watt değil yani tedbir amaclı tanımlanıyor siz sonra isterseniz değiştirabiliyorsunuz.
Başıma gelen olayı anlatırsam daha net olur eskiden bir ara hem dl kullanıyordum hemde mtl ye yeni başlamıştım , cihazım tarot proydu o zamanlar ciğerde sarımım 0.25 ohm civarı 50 watt da kullanıyorum birazda mtl içeyim diye atomizeri değiştirdim yeni coil dedim ama watt ayarı yapmayı unuttum ve ateşledim tabi kafa dank etti ama içimden de dövünüyorum yanmıştır pamuk diye sonra tam watt ayarı yapmak için cihazın ekranına baktımki yanlış hatırlamıyorsam 1.10 ohm civarıydı ve 20 watt gibi bir değer belirlemişti cihaz kendine ve o güçte ateşlemişti böylelikle bende pamuğun yanmasından kurtuldum cihazı 15 watt civarı ayarlayıp kullanmaya devam ettim.
hesap konusunu tam olarak bilmiyorum o yüzden otomatik ayarlaması güzel olur bence