Arkadaşlar merhaba, e sigara da yeniyim her likiti içemiyorum, daha önce deneyimledim. 120ml 50mg 35mg nikotinli premium salt likit tedarik eden birileri var mı konu göremedim forumda. herkes yedek parça kartuş cihaz vs satıyor.
ben yenice omerta aldım, daha içmedim
Bende aynı fikirdeyim omerta ile ilgili bir fikrim yok 120ml 660tl olması baya iyi ama freebase salt likitleri pahalı yine cidden freebase keser mi beni hiç emin değilim şu an 50mg salt içiyorum manhattanın likitini o kesiyor ama freebase hakkında emin değilimben yenice omerta aldım, daha içmedim
ilk izlenimim bir fivepawns değil ama kaliteli olduğu yönünde
120ml freebase 660liraydı
ben 120ml demleme için premium aroma alsam, mesela 20ml vampirevape, 130lira aroma tutuyo
175tl de altınseri (3M) 300etti şişelerde 320 diyelim
dedim bi deneyek hep mi evyap...
tabi bu aromaburada fiyatı ki kendileri cidden uygun fiyatlı
ilkeden alırsan 230 tutuyo 210da 3M aroma 440 şişeyle 460
hazır al iç daha karlı ilkeden...
50mg salt içiyorum manhattanın likitini
aslında bana da ağır geldi ilk kez kullanıyorum ama tadını çok beğendim 24 mgda tester göndermişler o da çok güzel fakat biraz hafif geldi 50mg değilde 35mg tercih ederim bidahakine fakat şu konuda yardım isticem omertadan 12mg freebase 120ml alsam beni keser mi satıcı arkadaş nikotin oranına çok güveniyor ve keser dedi emin değilim muhtemelen güzel likittir de manhattan salttan da devam edesim var fakat bütçe düşmanı hiç emin değilimkulak burun boğaz, ciğer, yutak, gırtlak gruptan ayrıldı o nasıl bir oran
manhattan likiti çok severim. 4 yıldır da ürün alırım. fiyat olarak omerta ile yakın fiyatlarda. dl ürünlerim omertadan çünkücoil killer değil ve aroma çok yanmıyor. mtl sekin yanında mahattandan red tabac ve omertadan the boss.
orjinal, orjinal aroma, yerli likit, yerli aroma tribeca denedim hiç sevmedim ama the boss çok hoşuma gitti.
ben şu an the maldives içiyorum ana aroması fıstık ezmesi baya iyikulak burun boğaz, ciğer, yutak, gırtlak gruptan ayrıldı o nasıl bir oran
manhattan likiti çok severim. 4 yıldır da ürün alırım. fiyat olarak omerta ile yakın fiyatlarda. dl ürünlerim omertadan çünkücoil killer değil ve aroma çok yanmıyor. mtl sekin yanında mahattandan red tabac ve omertadan the boss.
orjinal, orjinal aroma, yerli likit, yerli aroma tribeca denedim hiç sevmedim ama the boss çok hoşuma gitti.
içemediğim tek likitleriben şu an the maldives içiyorum ana aroması fıstık ezmesi baya iyi
bence dene gayet iyiiçemediğim tek likitleri
denedim tabiki de hocam benlik değil. bana red tabac, casablanca night yetiyorbence dene gayet iyi
Anladım hocam şu an 1.2 ohm ile işte 50mg salt içiyorum 0.8 ohm'a inip freebase omerta 12mg bi likit alsam sence doygunluk olarak yeterli olur mudenedim tabiki de hocam benlik değil. bana red tabac, casablanca night yetiyor
Anladım hocam şu an 1.2 ohm ile işte 50mg salt içiyorum 0.8 ohm'a inip freebase omerta 12mg bi likit alsam sence doygunluk olarak yeterli olur mu
anladım hocam tamamdır ben pod cihaz kullanıyorum uwell caliburn g2 yanıtlayacak arkadaş olursa sorumu bekliyorumHocam ben hic o mgda likit kullanmadim. Pod da kullanmadim duzenli. Bir iki denemem oldu onda da 12mg salt denedim. Mtle gectigimde bir kere 9mg aldim zehirleniyordum. Sonra 6mg likit 5mg sek nbase ile yoluma devam ettim.
O yuzden bi soruyu ben yanlis yanitlarim kesin
El becerim oldugunu düşünmüyorum masraftan kaçmadan yenisini alıp devam edeceğim muhtemelen coil konusundaEğer el beceriniz ve sarbınız varsa G2 Coil Sarımı yapabileceğinizi de ek bilgi olarak paylaşayım.
Üretici hangi kartuşa kaç watt verilmesini öneriyor veya cihazda watt ayarı var mı bilemiyorum. 14-15 watt’ı geçmeyen her kartuşla kullanabilirsiniz. 0.8’de aroma biraz daha iyi, buhar biraz daha sıcak olacaktır. Yükseldikçe bu durumlar tersine döner.o halde omerta deneyeceğim freebase alayım bi deneyeyim arkadaşlar satıcı 0.8 ohm coil ile daha iyi olayacağını söyledi 12mg freebase likitin siz ne düşünüyorsunuz coil olarak 1.2 mi 1.0 mı 0.8 mi 12mg freebase likit ile iyi olur haklısınız fazla nikotin alıyorum yine aslında çokta ihtiyac duymuyorum yanlış bi tercih oldu sanırım.