• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | E-Likit Orjinal likit Alerji yapar mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erhan289
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erhan289

Community
Orjinal castle long (VG50 / PG 50) denemek istiyorum ama PG alerjim var. Fiyatlarda malum. Alıp denemeye cesaret edemiyorum. :D PG alerjisi olup alıp deneyen arkadaşlar var mı? Alerji olduğum halde içmeye devam edersem sağlık açısından ne olur. Doktorlara soruyorum adamlar bakıp duruyor. :D :D Yardımlarınızı bekliyorum.

Orjinal castle long (VG50 / PG 50) denemek istiyorum ama PG alerjim var. Fiyatlarda malum. Alıp denemeye cesaret edemiyorum. :D PG alerjisi olup alıp deneyen arkadaşlar var mı? Alerji olduğum halde içmeye devam edersem sağlık açısından ne olur. Doktorlara soruyorum adamlar bakıp duruyor. :D :D Yardımlarınızı bekliyorum.
Alerjiniz oldugundan eminseniz niçin ısrar ediyorsunuz?
Bosverin sagliginizdan daha mi önemli?
Lütfen yanlış anlamayin,sagliginizi önemsediğimi düşünün bir de ????
Velev ki alerjen durumu olan biri kullansa sizde ki etkiyle ondaki etkinin ayni olacagini dusunmeyin kesinlikle ????
Bu açıdan bakıldığında size verecegi telkinde ne derece hakli olacak yahut olumsuzluktaki hakkı ne olacak? ????

Alerjiniz oldugundan eminseniz niçin ısrar ediyorsunuz?
Bosverin sagliginizdan daha mi önemli?
Lütfen yanlış anlamayin,sagliginizi önemsediğimi düşünün bir de ????
Velev ki alerjen durumu olan biri kullansa sizde ki etkiyle ondaki etkinin ayni olacagini dusunmeyin kesinlikle ????
Bu açıdan bakıldığında size vereceği telkinde ne derece hâkli olacak yahut olumsuzluktaki hakkı ne olacak? ????
Elbette sağlığımı herkes gibi düşünüyorum. Bu yüzden pahalı olsa bile 3m nbase alıp likit demliyorum. Sadece castle longun orjinalini çok merak ediyorum.
Alerjiye devamlı maruz kalınca alerjiye vücut bağışıklık kazanıp düzeliyor mu diye merak etmiştim.

Elbette sağlığımı herkes gibi düşünüyorum. Bu yüzden pahalı olsa bile 3m nbase alıp likit demliyorum. Sadece castle longun orjinalini çok merak ediyorum.
Alerjiye devamlı maruz kalınca alerjiye vücut bağışıklık kazanıp düzeliyor mu diye merak etmiştim.
Belki orjinal likitle durumunu gozlemleyen biri vardır,umarım bu postu görür yardımcı olur size ????
Yanliz alerji enfekte bir durum degil bağışıklığı olmaz,ha su olabilir ama;alerjen birseyin ikamesi misal...
@omeringen hocamin dedigi gibi
Pg yerine biopg kullanmak gibi

Son düzenleme:

Maalesef böyle bir şey söz konusu değil. Ağır alerjik durumlar yaşayan insanlara uygulanan tedavilerde bile sadece akut olarak gelişen semptomları önlemek ve/veya alerjiyi direkt olarak baskılamak şeklinde yollar izleniyor. Bu şekilde kişinin yaşam kalitesi artırılıyor, vs. Eğer dediğiniz gibi olmuş olsaydı, polenlere karşı alerjisi olan insanlar bahar aylarında kendilerini bol miktarda polene maruz bırakarak alerjilerinden kurtulabilirlerdi mesela. Mantığını anlamışsınızdır sanırım.

Likitteki %30 PG oranı bile alerjik semptomlar yaşamanıza neden oluyorsa %50 PG oranlı Castle Long'u denememelisiniz. Kendinize eziyet etmekten başka bir şeye neden olmaz bu.

Şayet uzun yıllardır yayın yapmakta olan yurt dışı vape kaynaklarında da araştırma yaparsanız, PG'ye karşı hassasiyeti olan insanlara verilen yegane tavsiyenin tamamen VG bazlı likitler tüketmek olduğunu görebilirsiniz.

Geçmiş olsun. ????

Maalesef böyle bir şey söz konusu değil. Ağır alerjik durumlar yaşayan insanlara uygulanan tedavilerde bile sadece akut olarak gelişen semptomları önlemek ve/veya alerjiyi direkt olarak baskılamak şeklinde yollar izleniyor. Bu şekilde kişinin yaşam kalitesi artırılıyor, vs. Eğer dediğiniz gibi olmuş olsaydı, polenlere karşı alerjisi olan insanlar bahar aylarında kendilerini bol miktarda polene maruz bırakarak alerjilerinden kurtulabilirlerdi mesela. Mantığını anlamışsınızdır sanırım.

Likitteki %30 PG oranı bile alerjik semptomlar yaşamanıza neden oluyorsa %50 PG oranlı Castle Long'u denememelisiniz. Kendinize eziyet etmekten başka bir şeye neden olmaz bu.

Şayet uzun yıllardır yayın yapmakta olan yurt dışı vape kaynaklarında da araştırma yaparsanız, PG'ye karşı hassasiyeti olan insanlara verilen yegane tavsiyenin tamamen VG bazlı likitler tüketmek olduğunu görebilirsiniz.

Geçmiş olsun. ????
Anton burada dediler koptum geldim. Nerelerdesin be hocam

Anton burada dediler koptum geldim. Nerelerdesin be hocam

Merhaba hocam hoş geldiniz, sefa getirdiniz. :) Biraz buradayım, biraz oradayım, takılıyorum. (y)

SBTV, eski köklü topluluğuna dahil olmasam da forumuna ilk kurulduğu günden beridir kullanıcı olarak üye olduğum bir oluşum. Küçük, butik ve dost canlısı bir oluşum. Keşfettiğiniz iyi olmuş. Bir çok kullanıcı, tıpkı benim gibi oldukça tanıdık gelecektir zaten. (y)

Geri