• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Oringler genleşti ne yapabilirim?

Buharlıbeton

Community
Arkadaşlar merhaba
Atomizerlerimi temizlemek üzere sirkeli suya koydum ancak tekrar topladığında parçalarının zor oturduğunu hava yüzüğü ve likit besleme bölümlerinin dönmediğini fark ettim atomizerlere tekrar kullanmak icin resmen çizik icinde bıraktım
Şimdiden teşekkür ederm

Ekli dosyalar

• 20190905_153510.jpg
    20190905_153510.jpg
    27.2 KB · Görüntüleme: 31
Oringler deforme olduğu zaman yapacak tek şey yenilemektir. Sirkeli suda uzun süreli bekletmeyin bundan sonra, gevrekleşir. Kaynadıktan sonra soğumuş olan su ile bire bir oranda seyreltilmiş elma sirkesinde iki üç dakika bekletmek yeterli. Sonrasında yine bu kaynadıktan sonra soğumuş su ile durulayabilirsiniz. Yapabiliyorsanız en güzeli oringleri sökmek tabi.

Son düzenleme:
Sirkeli su oringleri genleştiriyor
Driptip oringlerini sirkeli suda unutmuştım iki gün sonra farkettiğimde genişliği 30mm ye yaklaşmıştı
Yıkayıp birkaçgün beklettiğinizde normal hale geliyor

Gorseldeki atomizerleri cok uzun sure kullandim hic birinde oring sikintisi yasamadim. Sorun sirkede gibi duruyor. Atomizer temizlemek icin sirkeli suya gerek yok ki.

Atomizer temizlemek icin sirkeli suya gerek yok ki.
Doğal antiseptik, antifungal ve antibakteriyel özelliklerine sahiptir elma sirkesi. En doğal yöntemdir temizlik için.
Dediğim gibi kaynadıktan sonra soğumuş su ile elma sirkesini birebir seyreltip üç dakika civarında bekletip sonra yine bu kaynadıktan sonra soğumuş su ile durulayabilirsiniz.

Geri