• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Orijinal Vozol 6000 nereden temin edebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CEO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CEO

Community
Merhabalar, daha önce herhangi bir e-sigara deneyimim olmadı. Tek kullanımlık olan Vozol 6000 serisini denedim ve beğendim.
İlk aldığım 1 haftalık sürede bozuldu, kendi kendine çekim yapıyor. Bunlar çok çabuk bozuluyormuş zaten, buraya kadar problem yok. Şans diyelim.

Ancak bazı videolarda sahte olabileceğini öğrendim. Orijinal olarak temin edebileceğim, bildiğiniz güvenilir bir internet sitesi var mı?
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Pod içim daha sağlıklı sizin için hocam
Yada hazır coilli mod+otomizer
Puff kullan atlarda çok fazla yoğun aroma ve madde olduğunu söylüyorlar buda sağlık açısından çok fazla zararlı

Merhabalar, daha önce herhangi bir e-sigara deneyimim olmadı. Tek kullanımlık olan Vozol 6000 serisini denedim ve beğendim.
İlk aldığım 1 haftalık sürede bozuldu, kendi kendine çekim yapıyor. Bunlar çok çabuk bozuluyormuş zaten, buraya kadar problem yok. Şans diyelim.

Ancak bazı videolarda sahte olabileceğini öğrendim. Orijinal olarak temin edebileceğim, bildiğiniz güvenilir bir internet sitesi var mı?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Forum tedarikçisi @NinjaVape 'nin sitesinden temin edebilirsiniz. Dış Bağlantı

ben yazcaktım???? geç kaldık
konu sahibi arkadaşa hesap yaptım
5-6 disposable pod parasına;
zelos x kit + premium likit +tavuk dürüm
güzel bir pod + premium likit + adana kebap
2. el mod + hazır coil atomizer + adana+künefe (2 akşam)
alınabilir
tabii siz bilirsiniz????

Pod içim daha sağlıklı sizin için hocam
Yada hazır coilli mod+otomizer
Puff kullan atlarda çok fazla yoğun aroma ve madde olduğunu söylüyorlar buda sağlık açısından çok fazla zararlı

Bunu bilmiyordum. Aslında ilk deneyimim, sırf aroması için tercih ediyordum.:)

Teşekkür ederim.

ben yazcaktım???? geç kaldık
konu sahibi arkadaşa hesap yaptım
5-6 disposable pod parasına;
zelos x kit + premium likit +tavuk dürüm
güzel bir pod + premium likit + adana kebap
2. el mod + hazır coil atomizer + adana+künefe (2 akşam)
alınabilir
tabii siz bilirsiniz????

Hocam ilginize teşekkür ederim. Ancak o kadar yabancıyım ki, yazdıklarınız Fransızca gibi.
Sanıyorum Pod dediğiniz de küçük bir elektronik sigara gibi. Pod alıp, güzel bir likit ile sürekli doldurup kullanabilir miyiz? İçindeki pamuk falan ömrü bittiğinde rahatlıkla değiştirebilir miyiz?

Varsa Pod için öneriniz incelemek isterim.

Bunu bilmiyordum. Aslında ilk deneyimim, sırf aroması için tercih ediyordum.:)

Teşekkür ederim.

Hocam ilginize teşekkür ederim. Ancak o kadar yabancıyım ki, yazdıklarınız Fransızca gibi.
Sanıyorum Pod dediğiniz de küçük bir elektronik sigara gibi. Pod alıp, güzel bir likit ile sürekli doldurup kullanabilir miyiz? İçindeki pamuk falan ömrü bittiğinde rahatlıkla değiştirebilir miyiz?

Varsa Pod için öneriniz incelemek isterim.
hocam pod sürekli doldurulabilir, coil/kartuş ömrü bitince yenilersiniz ki çok pahalı değiller
aynı tek kullanımlık gibi nefes sensörü var çekince buhar gelir

siz dl (ciğer çekim/nargile) tipi mi mtl (sigara içim) gibi mi istiyorsunuz, ona göre önerelim
resimde gördüğünüz pod caliburn g2 boyutu anlamanız için sigara paketi ile yan yana çektim
siz karar verene kadar @NinjaVape arkadaşla görüşün tek kullanımlık alın sonra size pod seçeriz

Ekli dosyalar

• 16833613454817232082118700193114.jpg
    16833613454817232082118700193114.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 5
hocam pod sürekli doldurulabilir, coil/kartuş ömrü bitince yenilersiniz ki çok pahalı değiller
aynı tek kullanımlık gibi nefes sensörü var çekince buhar gelir

siz dl (ciğer çekim/nargile) tipi mi mtl (sigara içim) gibi mi istiyorsunuz, ona göre önerelim
resimde gördüğünüz pod caliburn g2 boyutu anlamanız için sigara paketi ile yan yana çektim
siz karar verene kadar @NinjaVape arkadaşla görüşün tek kullanımlık alın sonra size pod seçeriz

Az sonra bir tane Vozol 6000 alacağım internet sitesinden.

Ben aynı bunun gibi bir içim olsun istiyorum. Eğer bu fotoğraftaki bunu sağlıyorsa benim için uygundur. Dediğim gibi ilk kez Vozol kullandım, hoşuma gitti. Orman meyveli likit ile. Sanırım biraz fazla kullandığım için de çabuk bozdum. Bahsettiğiniz cihazların bazılarında sıcak buhar falan diyorlar öyle istemiyorum açıkçası, aynı Vozol tipi bir şey olursa harika olur.

Tuşlu falan da değil direkt çekince gelen cihazlardan olursa daha iyi. Sanırım bu bahsettiğim nargile tipi oluyor.

Pod kullanıcısıyım, sigarayı bırakmamı sağlamış olsalar da tamamen zahmetsiz olduklarını söylemek çok zor. Caliburn G2 için kullanımı ile ilgili şikayet edebileceğim hiçbir şey olmasa da kartuş mantığı sebebiyle çok yorucu bir cihaz. Her ne kadar daha önce forumda sızdırma sorununa bulduğum çözümü paylaşmış ve büyük ölçüde sorunu çözmüş olsam da hava ayar çarkından bile olsa sızdırma yapmaya çok meyilli bir kartuş mekaniği var.

Vozol hiç kullanmadım sadece al kullan at tarzı olduğunu biliyorum. POD sistemi ne olursa olsun sizi bu rahatlıktan alıkoyacaktır. Demek istediğim şu, sigaraya alternatif arıyorsanız beyin fırtınası yapılıp Vozol kadar zahmetsiz olmasa da sizi çok uğraştırmayacak ama Vozola alternatif bir şeyler bulunur fakat sigarada içmiyor sadece keyfekeder arıyorsanız bunu da yapmayın sonuç olarak ne olursa olsun kimyasal çekiyorsunuz ciğerlerinize.

Arkadaşlar 10 gün kadar şehir dışı işlerim nedeniyle ; bu süre içinde yeterli gelecek, pasane ya da tütün, gün boyu baymayacak, mtl, freebase kullandığım 12 mg ayarında, günlük 300-400 puff kullanıma karşılık 1-2 puff bar önerebilir misiniz? Sarım hatta likit doldurma durumum olmayacak.
Teşekkürler

Geri