Bunların kesin orjinal olduğuna nasıl emin olacağız hocamGoldenkimya dan. Vampirvape alıyorum. Arada.
Kullandığınız da orijinal olduğunu hissediyorsunuzBunların kesin orjinal olduğuna nasıl emin olacağız hocam
Türkiye şartlarında kolay kolay orijinal şişede diy-kit bulamazsınız. Ayda yılda bir gelir. Alev Kimya dolum olarak orijinal sattığını iddia ediyor, denemedim şahsen. Bir göz atabilirsiniz belki. Denemelik 30 ml 2-3 şişe alıp, beğenilirse devam edilebilir. İlke yokken Alev vardı bu piyasada, el değiştirmediyse klon ürün satacağını sanmam.benim aslında orjinallikten kastım diy kitini firmanın kendisi yapması atıyorum dinner lady diy kitleri gibi ilke kimyaya zaman zaman gelen fakat şu an olmayan ürünler
Gerçi hiç orjinalini alıp kullanmadığım için fark etmem imkansız olur heraldeKullandığınız da orijinal olduğunu hissediyorsunuz
Çok basit bir tane merdiven altı aroma deniyorsunuz bir tanede bundan damak tadı yalan söylemez ))Bunların kesin orjinal olduğuna nasıl emin olacağız hocam
dostum birde alırken 2ml tester alıyorum ben .Gerçi hiç orjinalini alıp kullanmadığım için fark etmem imkansız olur heralde