• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Öneri Verirmisiniz?

Parsolist

Community
Merhaba forummm ???? saçma sapan bir durumun içine düştüm napıcam bilemedim.

Ben sigarayı bırakmak için mtl e geçtim ama şöyle bir durum oluştu. Şimdi sigara içerken kötü bir kokusu var diye misal odada içemiyordum balkona gitmek zorunda kalıyordum. Ama eringen bir yapım olması kaynaklı canım istesede neyse ya birazdan giderim diyordum. Şimdi e sigara kötü kokmuyor diye yattığım yerde bile çekip çekip duruyorum. Bu sefer sigarayı bırakıcam diye daha fazla e sigara tüketimim söz konusu.???? Aranızda bu duruma düşen bu durumu bu süreci azaltan oldumu.

ilk başlayan herkes bolca içer bunu 30ml likit 2-3gün gider gitmezdi bana, hele yeni mix deniyorsak abouw ne sen sor ne ben söyliyim su gibi akıyordu meret
bu zamanla azalacaktır endişe etme, ancak iki üç ay sonra yine geçmezse o zaman kırbacı vururuz birkaç çözüm yöntemi var????

Merhaba forummm ???? saçma sapan bir durumun içine düştüm napıcam bilemedim.

Ben sigarayı bırakmak için mtl e geçtim ama şöyle bir durum oluştu. Şimdi sigara içerken kötü bir kokusu var diye misal odada içemiyordum balkona gitmek zorunda kalıyordum. Ama eringen bir yapım olması kaynaklı canım istesede neyse ya birazdan giderim diyordum. Şimdi e sigara kötü kokmuyor diye yattığım yerde bile çekip çekip duruyorum. Bu sefer sigarayı bırakıcam diye daha fazla e sigara tüketimim söz konusu.???? Aranızda bu duruma düşen bu durumu bu süreci azaltan oldumu.
aynısını yaşıyorum dostum likit yapma olaylarına girince de dahada farklı seyler deniyor insan iyi oluyor ne kadar tüketiyorsun bilmiyorum ama tabiki herşeyin fazlası zarar

ilk başlayan herkes bolca içer bunu 30ml likit 2-3gün gider gitmezdi bana, hele yeni mix deniyorsak abouw ne sen sor ne ben söyliyim su gibi akıyordu meret
bu zamanla azalacaktır endişe etme, ancak iki üç ay sonra yine geçmezse o zaman kırbacı vururuz birkaç çözüm yöntemi var????
???????????? Yanık coille içmekmi hocam ajdnsnf

hocam mesela nic doyurmuyorsa yüksek mg geçilir
vurum az dersen chem gibi bir marka alınır
aroma sevdiğinden içiyosan evde sek nbase içersin
böyle çözümler

Mod: Think Vape Finder Evolv DNA 250
Ato: Troy 1xv3 MTL
Tel: Kanthal A1 29GA 2mm sarımda 1.4ohm
Likit: The Collection ama safir kimyadan 3m merck ile mix aroma aldim onlara gecicem
Nik:12mg
15mg'ye geçin derim. Mümkünse Siegfried (chem markası alerji yapmıyorsa o da olur). Sıcaklık hassasiyetiniz yoksa 28ga'ya da geçebilirsiniz.

Ne kullandığınızı da zaten POD tarzı cihaz+salt kullanıyorsanız freebase nike geçmenizi önermek için sormuştum. Öyle bir durumunuz yokmuş. Çok tüketmekten korkmayın bence şu durumda.

bende aynı sorunu yaşıyordum ilk başlarda. O yüzden evdeyken bulunduğum odada içmemeye karar verdim. Özellikle pc başındayken yanımda tutmuyorum. Sizede tavsiye ederim.

Geri