• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Ohw Dıy Kit Alınır mı ?

Nickim10Harf

Community
Screenshot_2020-05-17-23-55-31-825_com.dmall.mfandroid.jpg
N11 den aromalarda bakarken
dikkatimi çekti ve evyap olayına daha yeni başlayacağım için bilgi toplamaya çalışıyorum sürekli aynı tarz soruları soruyorsam kusura bakmayın lütfen

Diy kit gördüm resimde olduğu gibi safir kimyanın istediğim aromaları alıp nbase ile demleyeceğim almak istediğim 60 ml şişede 12 ml aroma olan bir kit ve 15 TL fiyatı var bunu alsam demledikten sonra randıman alabilirmiyim.
ne düşünüyorsunuz acaba orijinali gibi olmasını beklemiyorum tabikide ama nasıl olur sizce memnun kalırmıyım

Şimdiden teşekkürler

Oyla 0
Fiyatının bu derece düşük olması şüphe uyandırıcı. 40 Tl ye falan satılıyor sürekli alışveriş yaptığım sitelerde. Bence iyi araştırın.

Hocam ben diy kit 6/30 olarak kullandim nasty juice asap grape cok guzel tuttu. 6 ml dolum diy kit 25 ₺ ye almistim. Keyf ten fiyat biraz ucuz gibi geldi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam ben diy kit 6/30 olarak kullandim nasty juice asap grape cok guzel tuttu. 6 ml dolum diy kit 25 ₺ ye almistim. Keyf ten fiyat biraz ucuz gibi geldi.

Hocam haklısınız ben de ilk baş 15 TL lik premium aromadan ne olacakmış peh falan dedim ama kullanıcı yorumları genel olarak çok iyi herkes likitin güzel demlendiğini aromanın ve kokusunun güzel oldupunu söylemiş ya aslında dört dörtlük bir likit de aramıyorum Allah var sadece ilk kez yapacağım için hem tecrübe olur hemde bir denemiş olurum

Hocam haklısınız ben de ilk baş 15 TL lik premium aromadan ne olacakmış peh falan dedim ama kullanıcı yorumları genel olarak çok iyi herkes likitin güzel demlendiğini aromanın ve kokusunun güzel oldupunu söylemiş ya aslında dört dörtlük bir likit de aramıyorum Allah var sadece ilk kez yapacağım için hem tecrübe olur hemde bir denemiş olurum

Hocam bana 30 ml tupte 6 ml aroma geldi ustune 24 ml sigma pg merck vg merck nic (3mg) ekledim 3 hafta demlendi kapagini acmadan hergun 2-3 dakika calkaladim. Sonuctan cok keyif aldim.

n11 esigara sattığı gün ben de oradan birşeyler alabilirim belki. Haricen Güvenilir tedarikçi yada kimya firmalarını tercih etmenizi tavsiye ederim.

Geri