• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara “Ohm Too Low” Sorunu - Smok Alien 220w Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hobbit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hobbit

Community
Merhabalar
Smoke alien 220w cihazda atomizer takılı olmasada atesleme tusuna basıldıgında ohm too low hatası almaktayım, daha once bu sorunu yaşamış ve düzeltmiş arkadaslar varmıdır.
Tesekkurler.

Ben zamanında bu sorunla karşılaşmıştım. Cihazımın içine likit geçirmeyi başarmıştım. Sonradan içini açıp likitli yerler temizledim, ana kartı alkollü bezle temizledim, pillerini tekrardan takıp çalıştırdım sorun ortadan kalkmıştı. Böyle bi durum var mı acaba sizde de?

Merhaba hazır coil atomizer kullanıyorsanız coilin temassız olduğunu anlatmaya çalışıyor atomizerin 510 pini ile yukarı ittirmek gerekir birbirine değmesi için en başta soracağımı şimdi soruyorum farklı bir atomizer de aynı sorun teşkil ediyor mu ? en kötü bir de hard reset atın öyle bir deneyin

Aklıma gelmişken onuda not edeyim ida yada troy daki deckler çevirmeli biraz gevşek oldumu yüksek voltaj hatası veriyor sizinki de düşük olduğu için bir temassızlık söz konusu hiç olmasa check atomizer olur. sabah sabah ancak bu kdar özetleyebildim başına gelip çözen mutlaka vardır.

Son düzenleme:
Geri