• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | E-Likit Ohm Kimya Mix Aromalar ve Nbase Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan paTRon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

paTRon

Community
Merhaba sevgili buhardaşlar,

Ohm kimya mix aroma konusunda bi hayli çeşit sunuyor malumunuz.

Aroma ve nbase konusunda deneyimleyen dostlarımızdan görüş alalım. Sağlıkla buharlayın.

Yan mahallede yorumlar vardı ama tedarikçiliği bitince yorumlar da gitti. @rap06 denemişti sanırım birkaç aromasını.
Vg,pg,nikotin alıp aroma demlemiştim Su ile karıştırıp suda çözünürlüğünü kontrol ettim suda çözünüyordu,aromalarda ise tadı güzel olup afiyetle içtiklerimde vardı,tadını beğenmeyip içemediklerimde oldu. Çoğu aroması orijinal likitlerin reçetelerinden alınıp yapılmış.yani tercih edilebilir diyorum

Vg,pg,Nik* alıp aroma demlemiştim Su ile karıştırıp suda çözünürlüğünü kontrol ettim suda çözünüyordu,aromalarda ise tadı güzel olup afiyetle içtiklerimde vardı,tadını beğenmeyip içemediklerimde oldu. Çoğu aroması orijinal likitlerin reçetelerinden alınıp yapılmış.yani tercih edilebilir diyorum
Şuan başka bir tedarikçiden temin ediyorsunuz sanırım. Eğer öyleyse sadece denediniz mi ohm kimyayı yoksa beğenmediğiniz bir durum oldu da mı vazgeçtiniz üstadım.

Şuan başka bir tedarikçiden temin ediyorsunuz sanırım. Eğer öyleyse sadece denediniz mi ohm kimyayı yoksa beğenmediğiniz bir durum oldu da mı vazgeçtiniz üstadım.
Herhangi bir tedarikçiye küslüğüm yok, bir tedarikçide tütün aromaları hoşuma gidiyorsa başka bir tedarikçide pastane diğerinde meyveli likitler hoşuma gidiyor gibi diyebilirim. Ohm kimyayı denedim kullandım tükettim tavsiye ederim,vazgeçme yok

Herhangi bir tedarikçiye küslüğüm yok, bir tedarikçide tütün aromaları hoşuma gidiyorsa başka bir tedarikçide pastane diğerinde meyveli likitler hoşuma gidiyor gibi diyebilirim. Ohm kimyayı denedim kullandım tükettim tavsiye ederim,vazgeçme yok
Anladım. Teşekkür ederim değerli görüşleriniz için üstadım.

Geri