• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Nitecore Newi2 Şarj Aleti

kiklonsun

Community
Şarj aletini bir yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim yani ne olabilir ki sıkıntısı zaten ya çalışıyordur ya çalışmıyordur.
Ancak iki gün önce tek pil sol yuvada takılıydı şarj etmediğini sol tarafın 4 ışığınında yanıp söndüğünü görünce çıkardım diğerine taktım doldu pil. 2 gündür sol taraf şarj etmeyip pil taktığımda sürekli ışıkları yanıp sönüp şarj etmiyordu. Sağ tarafta bugün öyle oldu.
Cihaz 1 yılda 2 kere bile düşmemiştir bir kere sehpadan düştü aylar önce. Onun dışında çizik bile yok.
Aynı sorunu yaşayıp bu şekilde tamir ettim diyebilecek yada bunu yap bunu dene diyebilecek birileri vardır umarım.

Şarj aletini bir yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim yani ne olabilir ki sıkıntısı zaten ya çalışıyordur ya çalışmıyordur.
Ancak iki gün önce tek pil sol yuvada takılıydı şarj etmediğini sol tarafın 4 ışığınında yanıp söndüğünü görünce çıkardım diğerine taktım doldu pil. 2 gündür sol taraf şarj etmeyip pil taktığımda sürekli ışıkları yanıp sönüp şarj etmiyordu. Sağ tarafta bugün öyle oldu.
Cihaz 1 yılda 2 kere bile düşmemiştir bir kere sehpadan düştü aylar önce. Onun dışında çizik bile yok.
Aynı sorunu yaşayıp bu şekilde tamir ettim diyebilecek yada bunu yap bunu dene diyebilecek birileri vardır umarım.
Aynı sorun benimde başıma geldi hocam çöpe attım tamiri oluyor fakat parçasını türkiye bulmak zor ben araştırdım bulamadım parçanın ismini tam hatırlamıyorum eğer garantisi faturası duruyorsa aldığınız yerle görüşürseniz değişim yapıyorlar
size bide link atayım burdan izleye bilirsiniz tamirini az çok fikir sahibi olursunuz

Yenisini mi alcaz şimdi bunun yakın zamanda attım kutusunu yada memlekette galiba tam hatırlamıyorum ki.
Pilsitesinden almıştım.
Bu zamanda olacak iş değildi bu aksilik.

Nitecore Newi2 modelini ben de 1 yıldan biraz fazla bir zaman kullandım. Aşırı derecede ısınma problemi yaşıyordum, daha sonra liitokala marka şarj cihazı aldım ve çok memnunum, tavsiye ederim. Liitokalalar harici adaptörlü olduğu için cihaz asla ısınmıyor.

Nitecore Newi2 modelini ben de 1 yıldan biraz fazla bir zaman kullandım. Aşırı derecede ısınma problemi yaşıyordum, daha sonra liitokala marka şarj cihazı aldım ve çok memnunum, tavsiye ederim. Liitokalalar harici adaptörlü olduğu için cihaz asla ısınmıyor.
AE de vardı hemde aşırı ucuz keşke alsaydık zamanında. Şimdi gümrükten geçmesi 3-5 ay sürüyor.
Peki liitoka fiyat bilginiz var mı şu sıralar ne kadar ve satan var mı bildiğiniz?

Dediğiniz gibi AE den almıştım oldukça uygun fiyata, beklemek istemiyorsanız google da aratınca yurtiçinde de satanlar var hocam fiyat kıyasen biraz fazla tabi AE ye göre..

Nitecore kullandım 1 yıl kadar ama öyle bir sıkıntı olmadı. Sonra 4 slotlu birşey almak istedim. Opus bt3100 buldum ae de. Çok seyahat ederim. 3 ay önce ekranı kırıldı valizde iken, ama hala taş gibi. İkisi senesini dolduracak bende. Nitecore a göre biraz pahalı ama ömürlük bence. Tavsiye ederim. 30$ civarına fiyatı, tr de bildiğim 350₺ idi en son.

Geri