2
almadan soracaksınız cümlesi açıkcası yargılama olmuş hani iç yüzünü bilmeden bu tavır açıkcası hoş değil hiç bilmediğim bir piyasa ve alelacele alınmış ürünler kusura bakmayın 11 saat çalışıp üstüne evde 68- 72 yaşlarında iki tane hasta bakarken pek insanın zamanı olmuyor açıkcası daha yeni forum vs görebildim üstüne pahalı olduğu için iyi demedim 130 tl verdim ama marka pek içime sinmedi demişim üstüne ameliyata girmeden önce vidutta nikotin olduğunda operasyonda kalp krizi riski var okuduğunuzu anlama konusunda bir sıkıntı yaşıyorsunuz sanırım yinede yorumlar için teşekkürler
alınmayın, forumda hep oluyor bu, günlük hayatta da sık olur, toplumca önce eylem sonra sorgu durumundayız...
ancak üslup hoş değil, okuduğumu anlıyorum eğitim seviyem baya yüksektir endişeniz olmasın, ancak yazdıklarımı okumamışsın bile (gereksiz tartışmaya girmiyorum o işi bıraktım, ancak internet sorumluluk alanıdır, en altta açıkladım)
şu kısmı tekrar açıklayalım
kalp krizi riski varsa hastada e-sigara dahil hiçbirşey kullanmayacak (not düşeyim nikotinden dolayı kalp krizi riski içerken ve içtikten sonraki saatlerde ortaya çıkabilir, bilgi veren kişi kimse ya tam anlatamamış ya tam dinlenememiş, nikotinin kanda yarılanma ömrü 2saat, vücut tipi yağ oranı egzersiz vb. etkenlerle değişmekle beraber sistemden atılım süresi de kabaca 72 saattir, kalp krizi riski vücutta nikotin var denilerek geçiştirilemez çünkü 5gün evvel sigara içen birinin sisteminde belki yağ dokusunda nikotin vardır, doktoru tekrar dinlemek lazım öyle pata küte şundandır denilemez)
likitin nikotin içermesi içermemesi önemli değil havadan başka herşey yasak
ameliyat öncesi de yasak ameliyat sonrası da yasak
nikotin sakızı veya bantları da yasak
sigara içilen odada durması da yasak
ha diyorsanız ki babam kendine hakim olamaz, tıbbi destek alacaksınız ancak hastayı strese sokmamak lazım, bunun da yolu yine tıbbi destek
bunun çözümü buharlamak değil, kendi kafanızdan çözüm üretmeyin insanlar gençliğini tıp fakültesinde yiyor dinlemek lazım
burayı başkası da okur, ya ameliyata girecektim sigara içmeyeyim buharlayayım diye bir yanılgıya düşer diye uzun uzadıya yazıyorum, e sigara masum bir karışım değil, geçmişte de değildi şuanda da değil... keyif veren maddelerin her zaman bir yan etkisi kısa veya uzun vadede olacaktır, sigarayı bırakmak için alternatif olarak kullanılsa da sağlık riskleri barındıran herkesin esigara da dahil bu maddelerden uzak durması gerekir hele ki operasyon geçirecek kişilerin alternatifi şuan değil, çünkü elimizde veri seti yok...