Genel Sohbet Neden kurallara uyulmuyor?

resulkybs

Community
Merhaba başlıkta belirttiğim üzere ilan açılırken neden kurallara uyulmuyor?
Yönetim dedi ki atomizer kendi yerine mod kendi yerinine vs açılacak ama kimse açmıyor
Yönetim dedi ki doğrulanmış kullanıcı kendi kısmına ilan açsın. Ama gidip doğrulanmış kullanıcı eski sayfaya açıyor. Kimisi kendi yerine açıyor kimisi onu da yapmadan direk anasayfasına ilan açıyor.
Madem kural konuldu lütfen uygulansın @Koba
Ya eskisi gibi katagori ayrımı yapmadan tek sayfada tüm ilanlar olsun yada yönetim kurallara uymayan postları onaylamasın.
Çünkü bu şekilde gerçekten saçma bişey oldu şahsi fikrim ????

Tek ürün tek ilanda adı üstüne tek bir adet ürün olması gerekiyor lakin tek ürün tek ilan olarak açılıp içinde birden fazla ürün olan ilanlar var, belki gözden kaçıyor bilemiyorum.

Bence bir ilanda birden fazla ürün koyulabilmeli

Yönetim dedi ki doğrulanmış kullanıcı kendi kısmına ilan açsın. Ama gidip doğrulanmış kullanıcı eski sayfaya açıyor. Kimisi kendi yerine açıyor kimisi onu da yapmadan direk anasayfasına ilan açıyor.
????

Esenlikler.

Doğrulanmış Kullanıcı Sıfır Ürün Etiketi İle Anılan Bölümde Sıfır Olmayan Ürünleri Satışa Çıkarması Tuhaf Olmaz mı. .

Bu Hususu Araştırdıktan Sonra Tepkinizi Belirtseydiniz Daha Doğru Olurdu. .

Tüm ilanlar tek sayfa üzerinden görülmeli. Tedarikçi ilanları çok daha farklı ve dikkat çekici olacak şekilde tabii ki. Onaylı kullanıcı ilanları da ilan başlığı yanına koyulacak bir mavi tik ile belli edilebilir. Aynı şekilde kategorileme işlemi de yine kullanıcı seçimi dahilinde filtreleme usülü ile, yine aynı sayfada bitmeli. Kullanıcıya ne kadar az sayfa gezdirilirse, kullanıcı deneyimi o kadar artar, görüntülenme sayısı da ters orantılı olarak düşer. (: Gel gelelim görüntülenme sayısını kafamıza takmamalıyız çünkü Google üzerinden yapılan “Elektronik sigara forumu”, “Elektronik sigara forum” aramalarında 2. sırada çıkıyoruz. (:

Geri