Genel Sohbet Ne zaman 3000 olduk ? Daha yeni 2000 dik..

CevizAğacı

Community
Forum çok hızlı büyüyor dostlar fakat şöyle güzel incelemeler, yeni likit yorumları gibi bilgilendirici konular sanki azaldı ?

Şöyle birşey düşünüyorum : @Koba nın önderliğinde bir atomizer inceleme takımı takımı, likit inceleme takımı, mod inceleme takımı vb. gibi takımlar deneyimli arkadaşlar arasından kurulup, bu arkadaşlar zamanları elverdiğince incelemeler yapabilse ne güzel olmazmıydı ?

Forumda bu konular işleniyor zaten, paylaşımlar yapılıyor.
Takım ne ola ki ????

Yeni açılan konuların içeriklerine bakıyorum son birkaç gündür çok kısıtlılar, o nedenle böyle bir düşünce aklıma geldi????

İnceleme takımı, hatta isimleri şöyle olabilir:

Sihirli Buhar Akil İnsanlar Takımı ( SBAİ )
Magical Vape Concious Team ( MVCT )
????????????

Bu projelerin hepsi kafamızda mevcut. Evet forum şükür olsun, emin adımlarla ilerliyor. En azından ölü doğmadı ve forum taklidi yapmak zorunda kalmadı. Giderek kanlanıyor, canlanıyor.

Forumları kemik kadrolar sürükler, çok hızlı büyüdüğümüz için henüz oturup bunun muhasebesini yapamadık, Ama yakın zamanda bazı atılımlar yapacağız bu noktada.

Forumda bu konular işleniyor zaten, paylaşımlar yapılıyor.
Takım ne ola ki ????
Katılıyorum... Takım ne arar la forumda????

Bu işleri belli bir zümrenin yapması kısır bir sonuç oluşturur gibime geliyor, özellikle likit konusu çok göreceli çok değişken ...bir çok kişinin yorumu genele daha faydalı olur.

Diğer konularda ise ismi geçen yada geçecek olan arkadaşlara bu vazifeyi görev olarak vermek onların üzerine yıkmak ,çeşitliliği azaltmak olmaz mı? Bu işler gönüllü yapılıyor iken o isimleri biz bu sebep ile biliyor iken, bu arkadaşlar hangi ürünleri hangi vesile ile tanıtacak ,tanıtılacak ürünleri o arkadaşlara kim temin edecek ? Bu tanıtımlara "gölge" düşürmez mi? Kendi kazançları ile temin edilmeyen ürünlerin tanıtılması vs vs vs ...
Bu durum yeni arkadaşların hevesini kırmaz mı ?
Konuda ismi geçen... Geçecek olan arkadaşları tenzih ederim... Ama bu durum onlarca mod ato ve daha fazlası olan likit işlerini daraltmak olur gibime geliyor .

sizi alıntıladım ama genel konuştum @NekadarNicokadarThroatHit

Bu işleri belli bir zümrenin yapması kısır bir sonuç oluşturur gibime geliyor, özellikle likit konusu çok göreceli çok değişken ...bir çok kişinin yorumu genele daha faydalı olur.

Diğer konularda ise ismi geçen yada geçecek olan arkadaşlara bu vazifeyi görev olarak vermek onların üzerine yıkmak ,çeşitliliği azaltmak olmaz mı? Bu işler gönüllü yapılıyor iken o isimleri biz bu sebep ile biliyor iken, bu arkadaşlar hangi ürünleri hangi vesile ile tanıtacak ,tanıtılacak ürünleri o arkadaşlara kim temin edecek ? Bu tanıtımlara "gölge" düşürmez mi? Kendi kazançları ile temin edilmeyen ürünlerin tanıtılması vs vs vs ...
Konuda ismi geçen... Geçecek olan arkadaşları tenzih ederim... Ama bu durum onlarca mod ato ve daha fazlası olan likit işlerini daraltmak olur gibime geliyor .

Aslında sadece üyelerimiz, bırakın denemeyi aldıklarını ürünlerin kutu açılımını fotoğraflarla bize konu olarak açsa ciddi sinerji olur. Ancak ve maalesef hem okumayı, hem de yazıp, çizmeyi pek sevmiyoruz.

Bu görüşe katılıyorum. Görevden hiçbir zaman kaçmadık ama çeşitlilik iyidir. Göreli konularda farklı kalemlerin farklı yaklaşımları zenginliği de artıracaktır.

Hocam aman yanlış anlaşılmasın, benim demek istediğim tabi ki bu değil ben sadece deneyimli arkadaşlarımızın bu işe önayak olması gerektiğini esprili bir dille söylemek istedim, ki zaten bu arkadaşlarımız kendi bilgilerini ve tecrübelerini yıllardır ya burda yada esf de bize aktardılar sağolsunlar. Yoksa bu kadar hayat karmaşası içinde hiçkimse bu şaka yollu dile getirdiğimizi yapacak ne zamanı ne de gücü bulamaz.

Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın iyi niyetle böyle birşeyi düşünmüştüm.

Hocam aman yanlış anlaşılmasın, benim demek istediğim tabi ki bu değil ben sadece deneyimli arkadaşlarımızın bu işe önayak olması gerektiğini esprili bir dille söylemek istedim, ki zaten bu arkadaşlarımız kendi bilgilerini ve tecrübelerini yıllardır ya burda yada esf de bize aktardılar sağolsunlar. Yoksa bu kadar hayat karmaşası içinde hiçkimse bu şaka yollu dile getirdiğimizi yapacak ne zamanı ne de gücü bulamaz.

Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın iyi niyetle böyle birşeyi düşünmüştüm.
Yok yahu ne yanlış anlaması, ne kusuru sayın hocam....Muhabbet ediyoruz , siz fikrinizi söyleyin ,biz de bizimkileri, laf lafı açar isteyen dahil olur , istemeyen olmaz. Kendimizce bildiğimiz doğruları karşılıklı ifade ederek sohbet/muhabbet ediyoruz :)

Ya nasıl anlatayım ; ben forumu şöyle hayal ediyorum, Bir bilgiye ulaşmanın verdiği zevki, öğrenmenin verdiği hazzı tadabileceğim, arada zevkli ve seviyeli muhabbet edebileciğim, görmesen bile saygılı arkadaşlıklar kurabileciğin bir yer....

Fazla mı beklentimiz oluyor arada acaba?????????????

Aslında sadece üyelerimiz, bırakın denemeyi aldıklarını ürünlerin kutu açılımını fotoğraflarla bize konu olarak açsa ciddi sinerji olur. Ancak ve maalesef hem okumayı, hem de yazıp, çizmeyi pek sevmiyoruz.
Bazı kimseler okumayı sevmez ,kimi okusa da anlamaz , anlasa da ifade edemez... Ama genel olarak okumadığınız doğru maalesef.

Hocam bide bana sor okumayanları ( mesleğim öğretmenlik ) nesil kötüye gidiyor, zaten biz 80 kuşağı az okuyorduk 90 lar daha da az okuyor 2000 ve sonrasını sen tahmin et????
Ben 80 kuşagıyım ,tamam öyle aman aman okumam düzenli olarak ama.. okumaya çizgi romanlarla başladım ilk zamanlar , zagor ,mister no vs vs ,nede heyecanlı okuyorduk .. şimdi o heyecan çocuklara çizgi filmlerde tabletlerde ,TV lerde veriliyor yani yeni nesil ister istemez okumaktan uzaklaşıyor , maalesef

Geçen gün bir bilgi öğrendim şöyle:

Sosyal medya insanların metabolizmasında Seratonin salgılanmasına neden oluyormuş aynı kumar, içki gibi beyin zevk aldığını zannediyor ve sosyal medya insanlarda böyle bağımlılık yapıyormuş,

Bu yüzden çocuklarımızı kurtaramıyoruz tablet ve cep telefonunu gibi uyarıcılardan.

8 yaşında bir oğlum var geçen gün odasında oyuncaklarına şöyle diyordu: kanalıma hoşgeldiniz arkadaşlar.????

Ki oğlumun hafta 1 saat internet izni var....

Ayrıca hadi atomizer mod vs. inceleyen adamı izlerim-okurum ama tedarikçiden bedava edinilmiş likiti-nbase'i-aromayı yorumlayanın tek satırına bakıp ürün almam, o adam tarafsız yapamaz-yapmaz yorumunu.
Ha parasını verip likit yorumlayan adamın da yazdıklarından bellidir zaten o yorumun katışıksız olduğu.

Velhasıl @oXelight ato-mod yorumlar, izlerim aklıma yatarsa alır denerim.

Ahmet-Mehmet vs. tedarikçiden gelen likiti yorumlar, okur geçerim.

deepnot: kimse üstüne alınmasın, alınıyorsa da bana çemkirmesin.
deepnot 2: Çemkirirse de kendi bilir, bana sıkıntı yok.
deepnot 3: @Koba bisküvili likit lazım ne didin ????

Mesela;

*Dl atomizerler konusunda @Anton

*Mtl atolar ve high end ürünler konusunda
@Denklem2a

*tel sarım çeşitleri güç ayarları ve elektrik elektronik prensipleri konularında @url

İlk aklıma gelen üstadlar...

Adım geçtiği için mutlu oldum. Teşekkür ederim.
Gel gelelim benden istediğiniz konuları zaten yazdım hocam ben. Aklıma geldikçe, eksik gördükçe de yazıyorum. :D
Tel sarım çeşitleri ile ilgili bir konu yazacaktım ancak vazgeçtim. Çünkü açtığım konular zaten balık tutmayı öğretmeye yönelik konular. Okuyup gerçekten anlayan birinin müthiş sarımlar yapabileceği konular. O yüzden “hazır bilgiyi“ de vermek istemedim açıkçası. (:

Tanıtım, inceleme, yorum...
Tanıtım ve inceleme yapan arkadaşlar yine iyi de, yorum yapanlara kolaylıklar dilerim.

Yorum yapan hem tanımış olacak, hem incelemiş olacak hem de yorumlayacak...
Ohooo onun işi zor.
Hele bir de tütünlü aroma yorumla desek öldü zaten...
Genel olarak ülke tedarikçileri pod olayına kayınca, kalanlar da 3-5 standart ürün harici ilgilenmeyince mod atomizer tanıtım ve incelemeleri biraz azaldı.
Ama nbase, aroma, likit...
Koca derya deniz oldu. Diy kitler, yepyeni miksler, yeni markalar...

Geri