• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | E-Likit Nbase tavsiyesi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan palaz38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

palaz38

Yeni Üye
Günde yaklaşık 2 paket s... İçen birisi olarak bırakmayı düşündüğüm için xros 3 cihaz aldım nikotin ihtiyacımı keser diye düşünüp 50mg farklı aromalarda salt likit aldım ama 50 mg galiba fazla geldi iki üç fırt çekiyorum bir uyuşma hissi geliyor ayrıca aromalarda bayıyor. Bu yüzden sek nbase içmeyi deneyeceğim boğaz vurumu yüksek olması ve nikotin ihtiyacımıda karşılayacak bir şey istiyorum. Cihazım xros 3 1 ohm kartuş buna göre vg pg oranı nasıl olmalı ve kaç mg olmalı yardımcı olabilirseniz sevinirim.

POD cihazlarda özellikle pil kapasitesi açısından pek uygun değil ama salt yerine freebase içmeniz daha iyi olacaktır. İki paket tüketen birini de en az 15mg tatmin edecektir. Carlo/Basf/Sieg kombinasyonunu tercih edebilirsiniz. Biraz tatlılık olsun diyorsanız Carlo yerine Sigma.

60/40 veya 50/50 olmalı. pg akışkandır vg okadar akışkan değildir . mesala insanlar yaz aylarında DL içerken 80/20 veya 90/10 alırlar ama kış ayında 70/30 değişir oran soğuk olduğundan likir katılaşması olmasın diye. sizin kartuş ve coil sisteminde likitin coil içine girdiği delik çok küçüktür bu sebeble akışkanlı sizin için çok önemli yoksa coil yanar içine likit giremediğinden .sonuç olarak 50/50 en fazla 60/40 önerilir. zaten kartuş özelliklerinde belirtmiş olmalılar hangi oranlar kullanılır. 18. veya 15 mg ideal.

60/40 veya 50/50 olmalı. pg akışkandır vg okadar akışkan değildir . mesala insanlar yaz aylarında DL içerken 80/20 veya 90/10 alırlar ama kış ayında 70/30 değişir oran soğuk olduğundan likir katılaşması olmasın diye. sizin kartuş ve coil sisteminde likitin coil içine girdiği delik çok küçüktür bu sebeble akışkanlı sizin için çok önemli yoksa coil yanar içine likit giremediğinden .sonuç olarak 50/50 en fazla 60/40 önerilir. zaten kartuş özelliklerinde belirtmiş olmalılar hangi oranlar kullanılır. 18. veya 15 mg ideal.
Teşekkürler deneyeceğim

hocam deneme yap
mesela 3m altın seri yani merck merck merck 12mg sek nbase al 100ml
birde 36mg salt al 100ml
önce bir dene, aroma bayıyorsa çok basit tarifler veya mix aromaları daha düşük oranlarda kullanabilirsin
mesela %1 flavors express tütün aroması ne bayar ne üzer

hocam deneme yap
mesela 3m altın seri yani merck merck merck 12mg sek nbase al 100ml
birde 36mg salt al 100ml
önce bir dene, aroma bayıyorsa çok basit tarifler veya mix aromaları daha düşük oranlarda kullanabilirsin
mesela %1 flavors express tütün aroması ne bayar ne üzer
Aroma için elimde salt likitlerim var hocam yeteri kadar sek nbase içeceğim biraz arada birde salt içerim

Geri